Sü Alerjisi

54 görüntüleme
Ş

Şennur K.

23 Kasım 2025 22:33
Bebeğim 3 aylık ve doktor süt alerjisi olabileceğini söyledi süt ile ilgili hiçbir şey yiyip içmiyorum benim ekstradan kullanabileceğim bir takviye var mı bu durum ne zaman düzelir ve hangi aralıklarla takibini yapmalıyız
S

Saime E.

24 Kasım 2025 00:51
Merhabalar inşallah kısa sürede atlatırsınız bende şüphelendiğim için diyet yapmıştım ama değilmiş bizimki çocuk doktoru arkadaşım kalsiyum ve d vitamini kullanmamı söylemişti aile hekiminden yazdırdım suda eritilip içilen kalsiyumu yazmıştı hem d vitaminini hemde kalsiyum ihtiyacını karşılayacağını belirtmişti. Bide peynirlerin içinde en önemli fosfor oluyor o da ikiniz için önemli araştırdığımda bitkisel olarakta çok az da olsa işlevi olanlar bakliyatlar ama bebeğinizde gaz problemi varsa dikkatli olmalısınız
Y

Yağmur Y.

24 Kasım 2025 05:47
Yani… süt alerjisinde annenin direkt süt ürünleri kesmesini genelde doktorlar doğru bulmuyor annenin vitamin değerlerinin düşmemesi adına. kızımın anafilaksi boyutunda süt alerjsii var ve ben süt diyeti yapmıyorum. çünkü benden geçen sütten herhangi bir sıkıntısı olmuyor. eğer siz süt ürünleri kullandığınızda problem yaratıyorsa tabiiki kesin ama hiçbir problem yaratmıyorsa bir alerji doktoruna danışın o doğru yolu izlemenizi sağlayacaktır.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir