Stres
97 görüntüleme
N
Nazlı A.
28 Haziran 2026 21:10
Bebeğim 3.5 aylık fakat benim içimde halen ara ara sıkıntı daralma hissi geliyor tek benim böyleyim yoksa benim hibi olan varmı içine stres basıyor bağırsaklarıma vuruyor bazende böyle çarpıntım oluyor stresten kardiyolojiye gitmiştim bişey yok dedi ama ara ara böyle kayyılanıyorum tahmini be zaman geçer

Hatice E.
Premium Üye
28 Haziran 2026 21:54
Sevgili anne, halen lohusasın, lohusayım 🌸 Kızım 4,5 aylık oldu doğduğu günden bu yana sürekli kaygı içerisindeyim öyle ki bazı geceler ankisiyete ile uyanıp nefes alamadığım oluyordu başta eşim ve ailem olmak üzere çok üzülüyor psikolojik destek almamı söylüyorlardı bende bu fikre sıcaktım taki geçtiğimiz hafta bir sabah oturup düşünürken bu halimin eşim, ailemden çok bebeğimle kaliteli zaman geçirememek sürekli kaygılı olmamın onada yansıyacağını fark edene dek. Tüm endişe ve kaygılarımı bir kenara bırakıp kendimi teselli ederek iyi olmaya çalışıyorum sen ne kadar mental olarak iyi olursan bebeğinde o kadar mutlu olur. Annelik böyle birşeymiş ve bu kaygılar ömür boyu devam edicek varsın sağ olsunlar sağlıklı olsunlar gerisi bir şekilde hallolur. Yalnız değilsin annelik bir delilik ❤️🌸
E
Ebru
28 Haziran 2026 21:55
Benim kızım 7 aylık hala ara ara oluyor durduk yere depresif bunalımda hissettiğim çok zaman var. Ama bebek büyüdükçe biraz anlamaya tepki vermeye oyun oynamaya başladıkça azalıyor. Çıkabildiğiniz kadar dışarı çıkın bırakabileceğiniz birileri varsa bebeği kısa sürelerle de olsa bırakın yoksa yanınıza alın çıkın çok iyi gelecektir.
N
Nazlı A.
28 Haziran 2026 21:56
Gerçekten bende en baştayken uyuyamıyorum diye gittim psikiyatriye fakat verdiği ilacı kullanmadım için çok daralıyor ama iyi olumlu şeyler düşünmeye bakıyorum gerçekten annelik çok kutsalmış
N
Nazlı A.
28 Haziran 2026 21:57
Benim kızım 7 aylık hala ara ara oluyor durduk yere depresif bunalımda hissettiğim çok zaman var. Ama bebek büyüdükçe biraz anlamaya tepki vermeye oyun oynamaya başladıkça azalıyor. Çıkabildiğiniz kadar dışarı çıkın bırakabileceğiniz birileri varsa bebeği kısa sürelerle de olsa bırakın yoksa yanınıza alın çıkın çok iyi gelecektir.
E
Ebru
28 Haziran 2026 22:05
Yalnız olmadığıma sevindim çünkü hep acaba bende mi sorun var diye düşünüyorum devamlı daha strese giriyorum
E
Eda D.
28 Haziran 2026 22:12
Bebegim 34+5 prematüre doğdu ilk 1 yıl çok fazla takibi vardı yok başını tutamıyor emeklemiyor yürümüyor derken [12.aya](12.aya) kadar stres altındaydım surekli hasta hissettim hergjn acildeydim hastalık hastası oldum endoskopi,kolonoskopi kalp derken ilaçlı beyin emar bile çekindim sonuç temiz şimdi 19 aylık olduk bu arada emekledi yürüdü hatta konuşuyor bile ancak hayat yeni normale dönüyor benim için
D
Damla
29 Haziran 2026 23:31
Oğlum suan 8 aylık buraya sizin gibi dertleşmek için yazdıklarıma bakıyorum da simdi gülüyorum hic geçmeyecek zannetmistim ama suan daha bir aşık daha güçlüyüm
N
Nazlı A.
29 Haziran 2026 23:32
Ayyy umarım bende o güzel günleri görürüm rahatlarım artık 🙂
Yükleniyor...