Spiral ile Korunma
94 görüntüleme
Ş
Şerife K.
4 Şubat 2026 14:29
Spiral taktıran oldu mu, çok acı veriyor mu ve sonrasında ne gibi etkileri var?
İ
İlayda N. ..
4 Şubat 2026 16:27
@Şerife Kaya hanımcım acısı çok az oluyor illaki biraz sonrasında iştah açıklığı oluyor ve gene her halukarda kondom ile korunmanız gerek çünkü kayma ihtimali çok ve sağlıksız gebeliğe giriyor
R
Rabia C. ..
4 Şubat 2026 18:05
Mutlaka tok gidin taktiracaginiz zaman. Acı eşiğim yüksek olduğu için pek canım yanmadı. Ama takıldıktan sonra biraz agrim oldu. Ben bakır olanindan taktirdim kanamalarim artti arada bir adet sancisi gibi sancim oluyor. Onun haricinde bi sıkıntı yok şuan.
Ş
Şerife K.
5 Şubat 2026 10:54
@Şerife Kaya hanımcım acısı çok az oluyor illaki biraz sonrasında iştah açıklığı oluyor ve gene her halukarda kondom ile korunmanız gerek çünkü kayma ihtimali çok ve sağlıksız gebeliğe giriyor
Ş
Şerife K.
5 Şubat 2026 10:55
Mutlaka tok gidin taktiracaginiz zaman. Acı eşiğim yüksek olduğu için pek canım yanmadı. Ama takıldıktan sonra biraz agrim oldu. Ben bakır olanindan taktirdim kanamalarim artti arada bir adet sancisi gibi sancim oluyor. Onun haricinde bi sıkıntı yok şuan.
B
Beyza E.
5 Şubat 2026 17:42
Tam 40 günlükken hormonsuz spiral taktırdım, 1 yada 2 dakika sürüyor öyle dayanılmıcak acı vs hissetmedim gayet güzeldi, ilk 2 gün kasıklarda adet ağrısı gibi ağrı oluyor hiç düşünmeden parol içtim, fazla kanama vs bir şey yaşamadım yaşayanlarda var evde ağır kaldırmadan 2-3 gün istirahat yeterli