Spiral
121 görüntüleme
E
Elanur Ü.
27 Ağustos 2026 20:16
Kızlar selam spiral taktırmak istiyorum aranızda bunu deneyimleyen oldu mu ? Doğumdan sonra muayene olmak biraz benim için huylandırıcı oldu. Acı vesaire yaşadınız mı ?
E
Eda D.
27 Ağustos 2026 20:21
Ben bakır spiral Aralık ayında taktırdım 8 ay resmen kanama durmadı pet taka taka pişik oldum resmen zaten ilk 6 ay alışma süreci diye devlette çıkarmadılar şükür 15 gün önce çıkarttırdım da rahatladım kanama neyim kalmadı.
Ş
Şuheda B. E.
27 Ağustos 2026 20:22
Merhabalar ben yaklaşık 7 ay önce doğum yaptım bebeğim 3 aylık olacaktı KETEM’de taktırdım önceden yoğun bi regl dönemim yoktu ve bana takılırken demişlerdi ağrı yapabilir ve 10 güne kadar regl devam edebilir diye takıldıktan bir ay sonra regl olmaya başladım ve o şekilde devam ediyor o an doğumdan sonra olduğu için mi hassastım bilmiyorum ama acısı oldu hemen geçti günlük yaşamıma rahatça devam ettim.
E
Elanur Ü.
27 Ağustos 2026 20:24
Ben çok korkuyorum ya acır falan diye takılırken. Çok uzun bir işlem mi ve adetliyken mi takılıyor ne kadar zor kadın olmak yaaaaa
Ş
Şuheda B. E.
27 Ağustos 2026 20:28
Ben çok korkuyorum ya acır falan diye takılırken. Çok uzun bir işlem mi ve adetliyken mi takılıyor ne kadar zor kadın olmak yaaaaa
N
Necibe N. Ç.
27 Ağustos 2026 20:49
Ben doğumdan 6 ay sonra taktırdım 5 dakika bile sürmüyor bende çok korkmuştum stres yapmıştım ama hemen geçiyor yerleştirildikten sonra bir iki gün karın ağrısı ve hafif lekelenme oluyor o kadar
E
Elanur Ü.
27 Ağustos 2026 21:22
İlla adetli mi gidilmesi lazım peki
N
Necibe N. Ç.
27 Ağustos 2026 21:42
İlla adetli mi gidilmesi lazım peki
Yükleniyor...