Spiral
142 görüntüleme
B
Buse N.
17 Ocak 2026 02:30
Merhaba.devlet hastanesinde sprial taktırmak istiyorum ama süreç nasıl işliyor bilgisi olan var mı? Kendimiz mi alıp götüreceğiz yada aynı gün yapılıyor mu işlem?
E
Eda D.
17 Ocak 2026 04:20
Ben taktırdım hastane kendi taktı ama bakır spiral düzensiz2 ayda bitmeyen kanama,aşırı ağrı sonrasında sürekli kanama yaptı çıkarttırmaya gittim 3,5 ay olmayınca çıkaramıyormuş iyi düşün derim
E
Eda D.
17 Ocak 2026 04:22
Regl nin 3.günü gittim hemen takıldı gittiğim yerde regl olurken takılıyormuş ama bazı yerlerde bhcg bakılıp hamilelik şüphesi yoksa takanda varmış
A
Ayşe ..
17 Ocak 2026 09:39
Lohusalığımın 42. Günü devlet hastanesinde takıldı kendileri taktılar ben sadece ücreti ödedim herhangi bir ağrı düzensizlik olmamıştı sadece son zamanlarda biraz gecikmem oluyor o da normalmiş. Enfeksiyon vs yoksa aynı gün takıyorlar
İ
İlayda A.
17 Ocak 2026 12:02
Taktıklari bir ay oldu kırkım çıktıktan sonra gittim reglyken takmadilar beta HCGye bakıyorlar o da üç gün içinde takılması lazım normal taktıracaksan ücretsiz eğer hormonlu istiyorsan kendin alıyorsun doktor kendi takıyor ilk on gün kanama aşırı oldu adette düzensizlik oldu ama öyle on on beş gün kanama olmadi kişide kişiye değişiyor.
B
Buse N.
17 Ocak 2026 12:05
Hormonlu istiyorum bende ne kadara almıştınız acaba?