Spinal mi Genel Anestezimi

117 görüntüleme
E

Esra k. ..

5 Mart 2026 13:06
Arkadaşlar merhaba

10 gün sonra Sezeryan ameliyatı olcağım korkumda fazlasıyla var ve üstümden atamıyorum bunu

Ve çok kararsızım spinal mi genel anestezimi olsam diye öneride bulunursanız çok mutlu olurum herkes farklı şeyler söylüyor kafam çok karışık
E

Emine T.

5 Mart 2026 13:09
Bende spinal bebeğim doğum anını hatırlıyorsun bu güzel bi anı oluyor ve hemen bebeğini emzirebiliyorsun genel anestezi de ayılma süresinde hiç bişey anlamıyorsun
E

Esra k. ..

5 Mart 2026 13:10
Sonrasında bel ağrısı ve baş ağrılarının durmadığını söylüyorlar ondan bıraz tedırgınım
M

MK ..

5 Mart 2026 13:15
Merhabalar öncelikle inşallah sağ salim bebeğinize kavuşursunuz sizin için uygun olanı doktorunuzla karar vermeniz daha sağlıklı olur 🥰kendi sürecimi sizinle paylaşmam gerekirse bende çok korkuyordum üstelik sezeryan hiç düşünmüyordum 13 saatlik sancıdan ve 7 cm'lik açılmanın ardından apar topar sezeryan olmak zorunda kaldım ve spinal anestezi oldum benim için her detayı güzeldi hiç strese sokmadım kendimi rahat olun akışına bırakın bebeğinizi görünce zaten herşeyi unutursunuz sağ salim kavuşmanız dileğiyle 🥰benimkisi öneri değil sadece yaşadığım süreci paylaşmak istedim en doğrusunu siz ve doktorunuz karar verir
E

Esra k. ..

5 Mart 2026 13:17
çok teşekkür ederim 🫶🏻
T

Tuğba B. ..

5 Mart 2026 13:45
İkisinide yaşamış birisi olarak yorum yapayım spinal derim. Belinizdeki uyuşujluk geçene kadar ağrıları hissetmiyorsunuz. Genel de ağrı ile uyanmak çok kötü .genelde kendi ağrı sızınızdan bebeği oek gözünüz görmüyor açıkcası
Y

Yağmur K. ..

5 Mart 2026 13:49
Bende spinal doğum yaptım ve hiç pişman değilim.Bence her annenin o muhteşem anı yaşaması gerekiyor.Hiç korkmayın bebeğinizin sesini duyunca bütün korkularınız geride kalıyor.
S

Seyhan K.

5 Mart 2026 14:08
Bende 24 saatlik normal doğum aşaması sonrası sezeryaba alındım ve direk o kötü yorgunluk ve psikolojiyle genel anestezi almak istiyorum dedim

Bebeğim de senle birlikte o soğuk odada bekliyor , ve ağrıyla sızıyla ayılma odasında ebenin beni terslemesiyle gözlerimi açtım

belki de o ağrıyla bilinç kapalıyken kadına saydırmışta olabilirim bilmiyorum kadının yeter kafımızı şişirdin demesi ve benim ağrıdan inlemekerimke gözlerimi açtım.

Ve dedikleri gibi kendi ağrından çoçuğu görmek bile istemiyorsun

O doğum anında şahitlik edemiyorsun.

Ve en kötüsü de seninle birlikte ayılma odasında o soğuk yerde bekliyor bence en en kötüsü bu

Toplam bütün işlemler 4 saat kadar sürdü bebek o kadar saat aç kaldı

Gerisini siz düşünün

Evet şuan çektiğim bir bel ağrısı yok şükür ama o sızı pişmanlık 10 aydır benle
Hatice C. .

Hatice C. ..

5 Mart 2026 14:17

Esra kvz

Sonrasında bel ağrısı ve baş ağrılarının durmadığını söylüyorlar ondan bıraz tedırgınım

O kişiden kişiye değişir ben hiç baş ağrısı yaşamadım bel ağrısı da öyle hemen olmuyor ve oda ağrı eşiğinize göre değişir elbette hiç korkma spinalle her anı hisset gözlemle ♥️
B

Büşra K. ..

5 Mart 2026 14:32
Esra Hanım merhaba iki kere sezeryan oldum ikisi de spinal anestezi ile oldu arkadaşların da söylediği gibi bebeğin doğum anına şahit oluyorsunuz bel ağrısına gelince bence bu süreç kişiden kişiye göre değişiyor benim bel ağırım oluyor ama arkadaşımın olmadı baş ağrısı olayına gelince hastaneye kahve götürmenizi öneririm narkozu o şekilde attım şükür baş ağrım olmadı bir de ekstra olarak eğer doğumunuz devlet hastanesinde olacaksa yanınıza yiyecek götürmenizi öneririm verdikleri yemek doyurmuyor ve gaz çıkarmak adına kayısı hoşafı kesinlikle şart bence
E

Esra E.

5 Mart 2026 14:35
Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah😊Ben spinal anesteziyle sezeryan oldum. Çok korkuyordum ve heyecanlıydım son iki haftam da ama değdi. Çok güzeldi bebeğimi gördüm birlikte ağlaştık. Her saniyesini hatırlıyorum. Eğer herhangi bir sağlık sorununuz yoksa spinal anesteziyi tavsiye ederim. Genel anestezide ayılmakta zor oluyor. Öbür türlü her ana şahit oluyorsunuz. Ağrılar kişiden kişiye değişir ki herkeste illa oluyor.
Y

Yaren I.

5 Mart 2026 14:43
kesinlikle spinal korkamnı gerektiricek hiçbir şey yok iğne den bile korkak ben hiçbirşey hissetmedim harikaydıı, simdiden hayırlı olsun 🌸
E

Esra E.

5 Mart 2026 15:14

Büşra Kılıçaslan

Esra Hanım merhaba iki kere sezeryan oldum ikisi de spinal anestezi ile oldu arkadaşların da söylediği gibi bebeğin doğum anına şahit oluyorsunuz bel ağrısına gelince bence bu süreç kişiden kişiye göre değişiyor benim bel ağırım oluyor ama arkadaşımın olmadı baş ağrısı olayına gelince hastaneye kahve götürmenizi öneririm narkozu o şekilde attım şükür baş ağrım olmadı bir de ekstra olarak eğer doğumunuz devlet hastanesinde olacaksa yanınıza yiyecek götürmenizi öneririm verdikleri yemek doyurmuyor ve gaz çıkarmak adına kayısı hoşafı kesinlikle şart bence

Ben özel bir hastanede doğum yaptım. Sağolsun doktorumda çok iyiydi. Bana sürekli kahve içirttiler. Sütsüz filtre kahveydi. Bu gaz kısmını hızlandırdı. Bu sayede bende bir şeyler yedim ve sütüm çoğaldı. Eğer hastanede imkan yoksa evden kahveyi mutlaka götürün. Doğal kayısı suyu da çok tükettim. Hem süt artışı için hem benim ve bebeğimin gaz sorunları için bu da işe yarıyor. Kayısı suyuna doğumdan sonra 4 ay kadar devam ettim.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir