Sosyallik
56 görüntüleme
H
Hazal
16 Haziran 2025 15:35
ilk çocuğum 33 haftalık premature doğdu, 2.5 aylık ıken rsv oldu vefat ettı. suan 37 haftalık zamanında doğmuş hıc kuveze girmemis 6 aylık bebegım var. doğduğu günden beri kimseyle görüşmüyoruz şu an altı aylık kimseyle görüştürmemeye devam etmekle hata mı yapıyoruz? Ya da ne kadar kimseyle görüştürmemeye devam etmemiz gerekiyor artık yakın çevremiz bebeğimizi görmek istiyor yeğenlerimiz dahil ama henüz kimseyle görüştürmüyoruz okullar kapanmadı diye. Hata mı yaptık? Hafif rahatsız olduğunda babası eve gelmiyor ailesinin yanında kalıyor bu durumda hastalık bulaşır korkusu yaşıyoruz, bu şekilde devam mı etmemiz gerekiyor yoksa artık doğal bağışıklık kazanması için bırakmamız mı lazım, doğduğu günden beri sadece anne sütü alıyor sağım ile besliyorum
G
Gülcan D. ..
16 Haziran 2025 16:04
Kendi fikrimi söyleyim . İlk başta başınız sağolsun . Korku ve endişenizi anlıyorum ama bu bebegede zarar verir kimseyle görüşmüyor bağışıklık kazanmıyor bi fanusun içinde büyüyor gibi anne ve baba dışında kimseyi görmüyor sosyelleşmiyor ilerde bunun acısını siz yaşarsınız biraz biraz bence görüşmeye başlayın kendi fikrimce
T
Tuğçe Ö. ..
16 Haziran 2025 19:12
Allah sabırlar versin , benimde çocuğum yoğun bakımda yattı doğduğu zaman o korku bende de kaldı uzun bir süre kimseyle görüşmek çocuğu dışarı çıkarmak istemedim ama gezen çocuklara birşey olmazken benim çocuğum sık sık ateşlenir hasta olurdu sakınan göze çöp batar misali oluyor biraz , bir anda kendinizi zorlamayın ama çocuğuda bu kadar dış çevreden soyutlamayın yavaş yavaş bu durumu aşmaya çalışın Allah’a sığınıp dua edeceksiniz yapacak bir şey yok