Sosyal Medya

75 görüntüleme
Damla A. .

Damla A. ..

13 Şubat 2026 06:27
Uyku eğitimi,ek gıda,emzik gibi annelerin en zor yaşadığı şeyleri basitmiş gibi her adımlarını göz önünde yaşayan annelerden sıkıldım. Bence bir gün uyuyor şans eseri onlar da çekiyor bize de her gün düzen oluşturmuş gibi gösteriyorlar. Bir de çoğu derli toplu bakımlı, enerjik ya öyle bir dünya yok kardeşlerim. Ama yine de enerjilerini bunlara da harcadıkları için tebrik ediyorum.
B

Buket ..

13 Şubat 2026 08:54
Ben tamamen kameraya oynadıklarını düşünüyorum. Uyku bebekten bebege değişir ama hiç bozulmayan bir duzen, mükemmel giden uyku eğitimi, koca koca tabakları bitiren bebek bana hiç gerçekçi gelmiyor 🤯 tamamdır instamoooommm ✨

Derli toplu bakımlı olmaya benim enerjim kalmıyor helal olsun valla ben 3 gündür duş alamıyorum 😂
Damla A. .

Damla A. ..

13 Şubat 2026 09:02

Buket

Ben tamamen kameraya oynadıklarını düşünüyorum. Uyku bebekten bebege değişir ama hiç bozulmayan bir duzen, mükemmel giden uyku eğitimi, koca koca tabakları bitiren bebek bana hiç gerçekçi gelmiyor 🤯 tamamdır instamoooommm ✨

Derli toplu bakımlı olmaya benim enerjim kalmıyor helal olsun valla ben 3 gündür duş alamıyorum 😂

Aynenn

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir