Sosyal Hareketlerinin Olmaması

106 görüntüleme
N

Nuray A. E.

31 Temmuz 2025 19:11
Merhabalar,

Bebeğim 10 aylık, düzeltilmiş 8.5 aylık. Bay bay, alkış gibi el hareketlerinin hiçbirini yapmıyor. Bu bir problem midir? Akranlarına baktığımda çok daha erken yapmaya başladıklarını görüyorum. Doktorumuza sordum olabilir göz teması ve sosyalliği çok iyi diğer şeyler önemli değil dedi ama insan yapsın istiyor. Her odadan çıkışta içeridekilere bay bay yapmamız gerektiğini gösteriyorum yine de yapmıyor. Bu konuda beni bilgilendirirseniz çok çok memnun olurum.
Ş

Şeyma H.

4 Ağustos 2025 20:07
Merhaba benim kızım da 9.5 aylık düzeltilmiş 7.5 aylık ben de aynı konudan muzdaribim bu bir gelişim geriliği mi acaba
E

Emine Ş. ..

6 Ağustos 2025 07:37
Benim bebeğimde düzeltilmiş 9 aylık kronolojik 10 buçuk aynı şekilde yapmıyor gel gel diye eliyle küçük küçük yapmaya çalışıyor ama göz teması sese dönme gülme iletişim kurmaya çalışma var zamanla olur diye düşünüyorum
M

Menekşe A. (. Ö. g. b. s. E.

6 Ağustos 2025 10:22
Merhabalar, benim kızım da şu an 18 aylık düzeltilmiş 16 aylık, bay bay ve alkışı tamami ile kronolojik takviminden bağımsız 11. ayda yaptı her çocuğun gelişimi farklı, belirlenen takvimler içerisinde yapmadığı zaman takılmayın, sizleri izleyip belirli bir süre sonra o da başlayacaktır 🌸

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir