Soru Cevap
453 görüntüleme
A
Aslı O. D.
20 Ağustos 2025 15:46
Soru cevap uygulamalarında herkes sorusunun cevaplanacağını umarak yazıyor ancak bazılarının cevaplanmıyor . Soru cevap uygulamasını saat aralıkları vererek yapmak daha uygun şu şu saatler arası sorularınız iletin şeklinde hem p saatte kiler cevaplanır hem de daha fazla aktif olması sağlanır insanların
M
Melike A. ..
20 Ağustos 2025 16:21
Merhaba kızım 5.ayda bexsero 1. Dozu yapıldı 7.ayda bexsero 2. doz Nimenrix 1.doz yapıldı
Nimenrix 2. Dozu 9. Ayda yapicaktik fakat 9. Ayda kızamık aşısı yapıldı.Nimenrix 2. Dozunu ne zaman yapabilirim? Nimenrix 3 ay arayla yapılabilir mi?
Nimenrix 2. Dozu 9. Ayda yapicaktik fakat 9. Ayda kızamık aşısı yapıldı.Nimenrix 2. Dozunu ne zaman yapabilirim? Nimenrix 3 ay arayla yapılabilir mi?
N
Nursemin Ş. ..
21 Ağustos 2025 22:33
Hocam bebeğim 2 yaşında. Evde bazen diğer odalara gitmek istemiyor korkuyorum diyor. Normal mi acaba?
Y
Yeliz O.
5 Ekim 2025 15:26
Merhaba 10 ayn 18 günlük bebeğim dil altında beyaz bir yara olşumu ağızdave cenedede aynı şekilde devam etmekte 4 dişimiz var ona bağlı olarakmı oluşum oldu acaba doktora götürmelimiyim
Ö
Özlem K.
11 Aralık 2025 14:20
Merhaba bebeğimin yabancı bir cisim yuttuğundan nasıl emin olurum vücüt bir reaksiyon gösterir mi
S
Sitem
1 Nisan 2026 19:04
Kronolojik yaşı 5 ay düzeltilmiş yaşı 3 ay olan bebeğim günde 6 öğün anne sütü ile besleniyor öğün başına 130 ml içiyor doğum kilosu 1700 kiloydu şu an 5700 kilo gece uyanmak istemiyor ama doktor 4 saatte bir besle dedi uyandırmaya zorlamalı mıyım?
Y
Yaren K. E.
8 Nisan 2026 16:39
Kızım 2 aylık. 3 haftadır kakalaması 7 günü buluyor. Çocuk doktorumuz probiyotik başladı.1 haftadır probiyotik kullanıyoruz fakat 7 gün oldu hala kakalama yapmadı. Normal mi?
C
Cansel K.
11 Nisan 2026 18:32
Merhaba bebeğim 2,5 aylık 1 nisanda infuluenza + akut bronşiolit dendi bir gün hastanede yatıp çıktık bebeğim 5 gün enfluvir kullandı 2 günde ventolin cortair kullandı sonra kontrole götürdüm ve ciğerleri iyi öksürük için zaditen verdi ama hala çok öksürüp ve balgam var öksürük başlayınca tıkanıyor yutkunamıyor normal mi yolsa tekrar doktora götüreyim mi
Y
Yasemin G.
11 Nisan 2026 22:46
Merhaba bebeğim 5 aylık 10 gündür geçmeyen geniz akıntısı var kan tahlili temiz ciğerleri temiz çok şükür geniz akıntısını nasıl geçirebiliriz
Y
Yeşim S.
12 Nisan 2026 22:32
9 aylık bebeğimin haftada bir defada olsa kaka yapmasa bile beyaz noktalı pişik oluyor sebebi ne olabilir
M
Melike S.
13 Nisan 2026 23:46
Hocam lütfen görün 14 aylık ek gıdayla arası çok iyi günde 2kez devam sütü veriyorum kesmeli miyim veya kaç yaşa kadar vermeliyim
N
Nisa G. M. A.
14 Nisan 2026 13:29
Bebeğim 28 günlük. Dk 3730 ama araya bayram haftasonu girdiği için kilo ölçümlerini düzgün yaptıramadık. Bugün bezsiz ve son beslenmenin üstünden 1 saatten fazla geçmişken 4030 ölçüldü. Kilo alımı iyi mi kötü mü anlayamadık. 21 günlükken yapılan hemen emzirme sonrası ölçümde de 3955 çıkmıştı Sütüm yetersiz midir kilo alımı iyi mi az mı anlayamadık. (Sarılık olmadı 1 aylık kontrolünde de hafif yüzünde olduğu önemli olmadığı söylendi)
A
Aslı O. D.
14 Nisan 2026 17:11
Arkadaşlar bu konu soru cevap yapmışlardı ona istinaden programı iyileştirmek için benim açtığım bir topic buradan cevaplanması çok zor , ilgili konuyu bulup yazın sizin gibi en azından benzer şey yaşayanlar tecrübe iletir . Sürekli buraya soru yazılıyor üzülüyorum 🙏🏽