Soru / Cevap 3
254 görüntüleme

Ayça K. A.
Hemşire
7 Nisan 2026 08:55
Merhabalar soru cevap başlığı yığıldıkça mesajlarınızı kaçırmaya başladım o nedenle yeni başlık altında devam edelim isterim.
Bir de her zaman vaktim olmuyor eğer soracağınız şey acilse anne_bebek_hemsiresi hesabımdan ulaşabilirsiniz oradan da ulaşamadınız ama konu çok acil lütfen telefonumdan ulaşın 💕 sevgiler
Bir de her zaman vaktim olmuyor eğer soracağınız şey acilse anne_bebek_hemsiresi hesabımdan ulaşabilirsiniz oradan da ulaşamadınız ama konu çok acil lütfen telefonumdan ulaşın 💕 sevgiler
G
Gül B.
7 Nisan 2026 08:57
Ayça hanım merhaba ortak dikkat azlığı nasıl yükseltilir ne tür etkinlikler yapılabilir

Ayça K. A.
Hemşire
7 Nisan 2026 08:58
Ayça hanım merhaba ortak dikkat azlığı nasıl yükseltilir ne tür etkinlikler yapılabilir

Betül ..
7 Nisan 2026 08:59
Hocam merhabalar.Kızım 1 ay sonra 4 yaşına girecek.Kabızlık yaşadığımız için yapmadığı zamanlar contipass kullanıyoruz.Kakasının geldiğinin farkında kakam geldi diyor,tuvalete yapmasını teklif ediyorum direk ağlamaya ve kakam yok demeye başlıyor.Ekstradan kreşe de gidiyor.Ne yapmamız lazım?
H
Hilal ..
7 Nisan 2026 09:02
Hocam merhaba 6 ayının içinde alt iki dişi çıktı suan 9 aylık alt iki dişinin yanında ki diş çıkıyor ama üstler henüz çıkmadı normal midir ? Teşekkürler
Ç
Çağla ..
7 Nisan 2026 09:03
Merhabalar kızım şuan 9 ay 20 günlük 7,500 kg ek gıdasını çok iyi alıyor beslenmesi gayet iyi ve 9.ay tahlillerimiz vitamin değerlerimiz iyi çok şükür ama ne yaparsam yapayım kilo almıyor bir öneriniz var mıdıdr? Bu arada doğum kilomuz 2600 gram
M
Merve
7 Nisan 2026 09:10
Hocam merhabalar 5 ay 18 günlük kızım. 3 aylıkken emerken böyle bir anda odaklanıp tepkisiz şekilde kalmıştı adıyla seslenerek çağırınca baktı. Bu aralar gözü dalıyor gün içinde takip ediyorum emerken uykuya geçerken arada ayağı titriyor epilepsi olma ihtimali var mı?
Ö
Özge ..
7 Nisan 2026 09:47
Merhaba [6.ay](6.ay) aşısı olduğu gün ek gıda başlayabilir miyiz
E
Elif G.
7 Nisan 2026 10:39
Merhblr Ayça hanim. Oğlum haftaya 1 yaşına girecek yalnız gece uykularimiz hala düzelmedi. [Dişten.dolayi](Dişten.dolayi) die düşündk karanfilyagi ile birlkte diş zeki de kullandk yalnız gece yine 1,5 saatte bir bazen 2 saatte bir kalkiorz .akşam 8,5 da uykuya gidiorz . gündüz 2 uyku yapiorz ve ikinci uykusunu 5 den sonraya bırakmadan da uyku rutinlerine dikkat etsemde kalkiorz .birde hep uykuya meme ile daliorz .ne ayakta sallamayi ne kucakta sallamayi güç kabul etmedi😔

Ayça K. A.
Hemşire
7 Nisan 2026 12:15
Hocam merhabalar.Kızım 1 ay sonra 4 yaşına girecek.Kabızlık yaşadığımız için yapmadığı zamanlar contipass kullanıyoruz.Kakasının geldiğinin farkında kakam geldi diyor,tuvalete yapmasını teklif ediyorum direk ağlamaya ve kakam yok demeye başlıyor.Ekstradan kreşe de gidiyor.Ne yapmamız lazım?

Ayça K. A.
Hemşire
7 Nisan 2026 12:16
Hocam merhaba 6 ayının içinde alt iki dişi çıktı suan 9 aylık alt iki dişinin yanında ki diş çıkıyor ama üstler henüz çıkmadı normal midir ? Teşekkürler

Ayça K. A.
Hemşire
7 Nisan 2026 12:17
Merhabalar kızım şuan 9 ay 20 günlük 7,500 kg ek gıdasını çok iyi alıyor beslenmesi gayet iyi ve 9.ay tahlillerimiz vitamin değerlerimiz iyi çok şükür ama ne yaparsam yapayım kilo almıyor bir öneriniz var mıdıdr? Bu arada doğum kilomuz 2600 gram

Ayça K. A.
Hemşire
7 Nisan 2026 12:18
Hocam merhabalar 5 ay 18 günlük kızım. 3 aylıkken emerken böyle bir anda odaklanıp tepkisiz şekilde kalmıştı adıyla seslenerek çağırınca baktı. Bu aralar gözü dalıyor gün içinde takip ediyorum emerken uykuya geçerken arada ayağı titriyor epilepsi olma ihtimali var mı?

Ayça K. A.
Hemşire
7 Nisan 2026 12:20
Merhaba [6.ay](6.ay) aşısı olduğu gün ek gıda başlayabilir miyiz

Ayça K. A.
Hemşire
7 Nisan 2026 12:21
Merhblr Ayça hanim. Oğlum haftaya 1 yaşına girecek yalnız gece uykularimiz hala düzelmedi. [Dişten.dolayi](Dişten.dolayi) die düşündk karanfilyagi ile birlkte diş zeki de kullandk yalnız gece yine 1,5 saatte bir bazen 2 saatte bir kalkiorz .akşam 8,5 da uykuya gidiorz . gündüz 2 uyku yapiorz ve ikinci uykusunu 5 den sonraya bırakmadan da uyku rutinlerine dikkat etsemde kalkiorz .birde hep uykuya meme ile daliorz .ne ayakta sallamayi ne kucakta sallamayi güç kabul etmedi
M
Merve
7 Nisan 2026 19:38
İhtimal var tabii başka bir neden de olabilir altında ya da hiç bir şey yoktur ve denk gelmiş olabilir tüm bunların cevabı çocuk hekiminde kafanızdaki soruları anlatın gerekirse bir çocuk nöroloji için alan açsın randevu alın ve muhakkak gösterin karşıdan bakarak kimse tanı koyamaz

Ayça K. A.
Hemşire
8 Nisan 2026 04:36
Çok teşekkür ederim doktorumuza anlattım durumu video ile kayıt altına almamı söyledi gerekli görürse yönlendireceğini söyledi
Ç
Çağla ..
14 Nisan 2026 17:47
Ayça hanım merhaba 10 aylık bebek çilek yemesinde bir sakınca var mı 3 gün kuralı ile denedim bir sıkıntı olmadı rahatlıkla verebilir miyim artık aşırıya kaçmadan

Elif T.
14 Nisan 2026 17:54
Ayça hanım merhaba bebeğime demir damlası başlayacağım fakat dişte ve damakta leke yaptığı söyleniyor bestiron kullanacağım leke yapmaması için nasıl vermeliyim bebeğim 4 ay 7 günlük