Sonradan Ortaya Çıkan Öğürme ve İştahsızlık
53 görüntüleme
D
Deniz B.
14 Temmuz 2025 11:26
Baştan söyleyeyim, aşı karşıtı kesinlikle değilim fakat çevremde ve sosyal medyada çok etkisinde kalıyorum. 6. Ay aşısıni tam dişler çıkarken yaptık. Aşı sonrası önceden tattigi ve çok rahat yuttuğu besinleri yutamiyor, öğürüyor. Bu aşı karşıtlarının yemek yeme bozukluğu yapıyor diye çok paylaştığı bir şey. İçime huzursuzluk düştü, önceden rahatlıkla yediği besinleri ogurmesinin nedeni ne olabilir? Diş çıkarma da bu durumu etkiler mi? 5 ay 15 günlükken tadımlara başladım, şuan 6 ay 7 günlük ve öğürme refleksi yeni başladı önceden yalayıp yutuyordu. İştahsızlığı da mevcut. Tecrübeli anneler ve sn.Gonulal yanitlarsa sevinirim 🌸 tesekkurler

Merve K.
14 Temmuz 2025 11:53
Merhaba bebeğim 19 aylık hala diş çıkarıyor ve diş sürecinde normal yediği şeyleri dahi yemek istemiyor. Dişin yanında aşıda huzursuzluk yapar yine iştahlarını etkiler. Havaların sıcaklığı bile maalesef tetikliyor. Direkt aşı bazlı değilde üst üste gelen huzursuzluk verecek şeylerin etkilemiş olabileceğini düşünüyorum muhtemelen yavaş yavaş rutine dönecektir. Geçmiş olsun
D
Deniz B.
14 Temmuz 2025 12:30
Teşekkür ederim Merve hanım, içime su serptiniz çok çok sağolun