Sonradan Gelen Gaz

81 görüntüleme
B

Beste N. Ö. ..

24 Aralık 2025 17:46
2 aylık aşılarını olana kadar gece gündüz gayet kolay uyuyordu bebeğim. Aşı sonrası değişti birden geceleri ağlamaktan katılıyor, ıkınıyor gaz sancısı muhtemelen. 2 ay boyunca olmayan şey bi anda nasıl olabiliyor aklım almıyor. Çok çaresiz hissediyorum kendimi. Ne yaparsam yapayım illa bir saat katıla katıla ağlıyor bebeğim, kucakta bile susmuyor 😔
Merve Ö.

Merve Ö.

24 Aralık 2025 18:04
Benim bebeğimin de 2 aylıkken başlamıştı biz de ohh ne güzel çıkartıyor diye seviniyorduk ama oluyor işte😞
F

Feyza T. K. ..

24 Aralık 2025 18:09
Probiyotik başlayın bence
B

Beste N. Ö. ..

24 Aralık 2025 18:11
@Feyza Taştekin Koşar kullanıyorum ama daha faydasını göremedim düzenli ve her gün kullanmam lazım sanırım
B

Beste N. Ö. ..

24 Aralık 2025 18:12
@Merve Ö. Bir an önce geçsin inşAllah ağlamalarına dayanamıyorum hiç 😔
Merve Ö.

Merve Ö.

24 Aralık 2025 18:15
Doktordan gaz damlası yazdırın bence. Bitkisel olanlar çok işe yaramıyor
B

Beste N. Ö. ..

24 Aralık 2025 18:24
@Merve Ö. Trubiotic diye bir probiyotik damla yazdı mecbura kalmadıkça kullanma dedi kullandığım zaman işe yarıyor ama doktor da çok kullanma diyince ürktüm
A

Ayşe Ş. ..

24 Aralık 2025 18:25
Probiyotik düzenli kullanın doktorunuza danışın artira bilir. Birde gaz damlası, sıcak tutun ayaklarını ve sıcak su torbası kullanabilirsiniz. Allah yardımcınız olsun. Çok çektik valla bizde

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir