Son Günlerde Yemek Yememe
182 görüntüleme
A
Ayla A.
26 Temmuz 2026 22:33
Merhaba 11 aylık kızım var 2 ana 1 ara öğün veriyordum öncelikle az mı bu öğün sayısı? 2. Sorunum da sabah kahvaltı yapıyoruz sonra uyumadan önce emzirme uyuyuyp uyandıktan sonra yoğurtlu meyveli veya muhallebi tarzı şeyler akşam da yemek veriyordum tabi aralarda istediği zaman emiyor ama son günlerde eskiden sevdiği şeyleri yememeye başladı daha doğrusu kaşıkla verebileceğim şeyleri yemiyor ama ekmek banıp ya da elimle verirsem yiyor, et türü şeyleri yiyor çoğu zaman yememeye ya da az yemeye başladı bive ağzını kapatıyor açmıyor neden olabilir ki
D
Dilan B.
26 Temmuz 2026 22:37
Benim kızım da aynı böyle oldu. Sanki benim kızımın durumunu anlatmışsınız birebir aynı. Elle yemek istemesine kadar. Sizin gibi ilerliyorduk. Sadece mama içiyor bizimki. Ama gerçekten çok yorucu olmaya başladı. Yemiyor ve artık sinirlerim yıprandı. Yalnız değilmişim onu anladım.
M
Melahat G. S.
26 Temmuz 2026 22:39
10 ay 17 günlük kızım aynı suan henüz dişlerimiz çıkmadı ben ona yoruyorum ama Allah yardımcımız olsjn
D
Dilara Ç.
26 Temmuz 2026 22:40
Benimde oğlum o aylarda çok reddetmişti çok kısa sürüyor genelde ara ara hala reddeder 2 yaşında şu an :) bende bir gelişim atağı olabilir ya da dişler de huzursuz ediyo olabilir. Bir kaşıkta yese yeter hiç yememesindense bol bol emzirin o onu güçlü tutar

Göktenur B.
26 Temmuz 2026 22:41
Bizdede aynı durum var 1 yaşına girmek üzere diş patlattığı için bu ara hicbisey yemiyor sadece emiyor dönem dönem oluyor düzeliyor bizde
A
Ayla A.
26 Temmuz 2026 22:41
Açıkçası havaların sıcak olmasına yormak istyorum Alanya’da yaşıyoruz bi de çocuk da terliyor haliyle
E
Esra C.
27 Temmuz 2026 00:29
26 aylık oglum son ıkı aydır makarna dısında hıc bırsey yemıyor yemek gorunce aglıyor sebebı ne olabılır ac yasıyor bıldıqınız gece yatarken mecburi mama verıyorum çünkü aclıktan uyumuyo yemegı de her sekılde reddedıyor ne yapabılırım cok uzuluyorum bu duruma
Yükleniyor...