Son Doz Menenjit Aşısı

336 görüntüleme
Fatma A. U.

Fatma A. U.

30 Temmuz 2026 18:20
Kızım dün menenjit aşısının son dozunu oldu bugun sağ bacağındaki aşı yerinde biraz şişme ve kızarıklık var diğerlerinde hiç öyle olmamıştı

Başına gelen varmı
Hatice E.

Hatice E.

Premium Üye
30 Temmuz 2026 18:41
Merhaba, ilk dozda da ve geçen yaptırdığımız 2. dozda da doktorumuz aşı yerinde kızarıklık ve şişme olabileceğini söylemişti çok şükür olmadı hatta 2. dozda o gün duş aldırma aşı yeri reaksiyon gösterebilir (şişer ve kızarır) seni tedirgin etmesin demişti. Bir kaç gün şiş ve kızarık olması normalmiş 🌸
Fatma A. U.

Fatma A. U.

30 Temmuz 2026 18:43
Çok teşekkür ederim cevabınız için inanın görünce çok üzüldüm
Hatice E.

Hatice E.

Premium Üye
30 Temmuz 2026 18:44
Fatma Albina U
Çok teşekkür ederim cevabınız için inanın görünce çok üzüldüm
Hiç üzülmeyin normalmiş, ben çok pimpirikliyim diye doktorumuz olabilecekleri en başından söylüyor çok darlıyorum yoksa 😃
M

MT

30 Temmuz 2026 20:32
Bizimde [3.ve5.ci](3.ve5.ci) aydaki dozlarımızın ikisinde de şişlik ve kızarıklık olmuştu 3-4 gün sonra geçmişti son dozumuzu [15.ci](15.ci) ayda planlamış dr muz kesin gene şişer😅
Fatma A. U.

Fatma A. U.

30 Temmuz 2026 21:17
Meliha Taşdemir
Bizimde [3.ve5.ci](3.ve5.ci) aydaki dozlarımızın ikisinde de şişlik ve kızarıklık olmuştu 3-4 gün sonra geçmişti son dozumuzu [15.ci](15.ci) ayda planlamış dr muz kesin gene şişer😅
Bizde 7. Ay 10. Ay 13. Ay diye planladık dün son dozunu oldu ama ilk defa şişti kızarıklık oluştu
M

MT

30 Temmuz 2026 21:20
Fatma Albina U
Bizde 7. Ay 10. Ay 13. Ay diye planladık dün son dozunu oldu ama ilk defa şişti kızarıklık oluştu
Menenjit zor bir aşı yapabiliyor öyle şeyler merak etmeyin🙏🏻
Fatma A. U.

Fatma A. U.

30 Temmuz 2026 21:23
Meliha Taşdemir
Menenjit zor bir aşı yapabiliyor öyle şeyler merak etmeyin🙏🏻
Çok teşekkür ederim
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir