Sola Dönüyor Sağa Dönnüyor
107 görüntüleme
T
Tuğçe Ç.
26 Mart 2026 23:11
bikaç güne 7 aylık olcak kız bebeğim. Sol tarafına dönüyor. Sol tarafından yüz üstüne dönebiliyor. Yine sol tarafını kaldırıp yüz yukarı dönebiliyor. Sağ tarafa dönmüyor. Belki sebebi yoktur daha yeni öğrenicektir ama yinede aklıma takılıyor. İki elini kolunu da kullanıyor normalde. Tummy time yapabiliyor. 5. Ay kontrolünde dr a söyledim kollarından tutup kaldırdı sorun yok demişti

Damla B.
26 Mart 2026 23:14
O taraf daha rahatına ve kolayına geliyordur. Azıcık zorladığınızda direniyor veya siz yaptırınca yapıyorsa sıkıntı yoktur. Benim kızım 7.5 aylık olduğunda tam anlamıyla döndü. Yapabiliyordu ama yapmamayı tercih ediyordu 藍
T
Tuğçe Ç.
26 Mart 2026 23:15
Yapabildiğini bilsem dert etmem ama hep sola dönüyor sağa meyillenmiyor
S
Seval Y.
26 Mart 2026 23:17
Tugce Hanım benim kızımda sadece sağ tarafından dönüyor. Fizyoterapiste sordum hep o taraftan emziriyor isen o yöne alışmıştır ve kolayina geliyordur dedi. Gercektende uyku öncesi emmeyi sağ taraftan yaptiiryorum yatağa koyması kolay diye.
T
Tuğçe Ç.
26 Mart 2026 23:21
Her iki taraftan emziriyorum aslında ama uyuturken kucakta uyuyor ve sağ tarafına yatıyor. Belki o yüzden olabilir sol tarafı havada oluyor.
G
Gülendam ..
26 Mart 2026 23:50
Bizde aynı 7 aylığız sağa dönerken çok kolay dönüyor sola dönerken kolunu alttan çekemiyor çekmek istemiyor diğer türlü daha rahatına geliyor bence biraz tembeller onun dışında Bi sıkıntı yoktur içiniz rahat olsun
Yükleniyor...