Sol Memede Kistik Lezyon

82 görüntüleme
M

Merve A.

24 Haziran 2025 20:04
Hocam merhaba bebeğimin sol göğsünde sertlik var. Ultrason çekildi. Bazı doktor ameliyatla alınmalı bazı doktorlarsa takip edilmeli dedi. Siz ne düşünüyorsunuz?

Ultrason raporu:
Bilateral Meme US Bulgular: Sol retroareolar bölgede cilt altı yerleşimli 17x3.5 mm boyutlarında lobüle konturlu basit kistik lezyon mevcuttur. Retromammer alanlar serbesttir. Her iki aksiller bölgede patolojik boyutlarda lenf nodu izlenmemektedir.
B

Burcu B.

30 Haziran 2025 21:28
Merhaba geçmiş olsun öncelikle, bebeğiniz kaç yaşında acaba? Benimde 11 aylık kız bebeğim var sağ göğsünde sertlik hissettim ele geliyor çok endişelendim takipli doktoruna yazdım çok normal genelde karşılaşılan bir durum merak etme takip et eğer büyüme olursa ultrason çekeriz dedi. En kısa zamanda çektirmek istiyorum. En başından beri vardıda biz mi farketmedik yoksa sonra dan mı oluştu hiç bilmiyorum
M

Merve A.

6 Temmuz 2025 17:17
Merhaba teşekkür ederim size de geçmiş olsun. Doktorlar genelde süt bezesi diyor ama bizimkinde daha sonra morluk oldu. Doktor muayenesi yada ultrason olmadan anlayamadık ne yazık ki.
B

Burcu B.

9 Temmuz 2025 09:54
Çok sağ olun, en kısa zamanda bende ultrason çektireceğim yoksa içim rahatlamayacak

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir