Sol Meme Reddi
123 görüntüleme

Aşkın N. İ. ..
11 Temmuz 2025 16:24
Hocam merhaba.Düzeltilmiş yaşı 3 aylık olan bebeğim sol mememi emmeyi reddediyor. Mama,
emzik, biberon vs. Vermiyorum. Sadece anne sütüyle beslenen bir bebek. Ama bugün sol göğsümü emmek istemiyor.
Lütfen yardımcı olur musunuz
emzik, biberon vs. Vermiyorum. Sadece anne sütüyle beslenen bir bebek. Ama bugün sol göğsümü emmek istemiyor.
Lütfen yardımcı olur musunuz

İlsu O.
22 Temmuz 2025 20:53
Emzirme pozisyonunu değiştirmeyi denediniz mi ?
Sütünüz tazyikli ya da yavaş geliyor olabilir
Meme ucunuz farklı olabilir
Kulak ağrısı olabilir
Burun tıkanıklığı olabilir
Bu ilk defa mı oluyor yoksa hep mi?
Sütünüz tazyikli ya da yavaş geliyor olabilir
Meme ucunuz farklı olabilir
Kulak ağrısı olabilir
Burun tıkanıklığı olabilir
Bu ilk defa mı oluyor yoksa hep mi?
S
Seher S.
22 Temmuz 2025 20:55
Benim de Solu tutmuyordu 2 aylık olunca tutmaya başladı ama solda sütüm kesildi. Sağda var ama yetmiyor o da mama takviyesi kullanıyorum. Solu nasıl artırabilirim
G
Gülşah Ö.
24 Temmuz 2025 14:52
Merhaba, benim bebeğim de sağ memeyi emmiyordu 4 ay emmediği memeyi sağarak verdim sonra pes ettim. Meğer bebeğim de tortikolis varmış yavrum boynu acıdığı için o tarafı kullanamıyormuş. Tortikolis falan şüphe duyarsanız araştırın bizim doktorumuz anlamadı ısrarla ultrason çekildik orada çıktı.

Aşkın N. İ. ..
25 Temmuz 2025 15:53
Sorumu yanıtladığınız için hepinize teşekkür ederim. Emzirme pozisyonlarını değiştirdim. Tazyikli geldiği için pompayla sağdım. Azaldı öyle denedim ama olmadı. Israrla tutmuyor. İlk defa yaşadım. Doktora götürdük kulak, burun hepsine baktı. Hatta idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi. Tahlil yaptı ama tahlilde temiz çıktı. Tortilos ilk defa duydum. Bunu araştırıp doktordan ultrason isteyeyim.

İlsu O.
28 Temmuz 2025 20:58
Aşkın Hanım; Tortikolis'de belirgin bir baş pozisyonu olur. Böyle bir şey varsa bi fizyoterapistlede görüşmeniz iyi olur. Oğlumunda oksijen aldığı için tek tarafa yatırılmış hep sağ kafasını çevirmiyor ve baş boyun beden ekseni tuhaftı erken müdahale diye bir sayfa takip ediyorum instagram üzerinden bunun üzerine bizde acaba mı dedik ama değil miş. Biz masajla hafif baş germe ile ve fizyoterapistle görüşerek çözdük. Bazen çok basit şeylerde olabiliyor ☺
Umarım tekrar emer ama emmezsede kendinize yük etmeyin sağlıkla büyütün 🙏🏻
Umarım tekrar emer ama emmezsede kendinize yük etmeyin sağlıkla büyütün 🙏🏻

Aşkın N. İ. ..
9 Ağustos 2025 20:38
Yazdığınız mesajı dikkate alacağım.🙏🏻 Fikir ve görüşleriniz için teşekkür ederim. Ben de hepsini uygulayacağım.
Rabbim Kazasız belasız çocuğunuzu büyütmeyi nasip etsin inşAllah
Rabbim Kazasız belasız çocuğunuzu büyütmeyi nasip etsin inşAllah