Sol Göğüs
140 görüntüleme
M
Melike B. ..
26 Ocak 2026 20:21
3 ay 5 günlük bebeğim var sağ göğsümü emerken sıkıntı yok fakat sol göğsümde emmek istemiyor ayağa kalkıp zıplayarak emziriyorum neden böyle yapıyor olabilir
R
Rabia K. ..
26 Ocak 2026 20:22
Benim bebeğimde 3 ay 12 günlük aynı sol tarafı uyurken verebiliyorum yanlızca bazen hiç almıyor
M
Melike B. ..
26 Ocak 2026 20:23
Benim bebeğimde 3 ay 12 günlük aynı sol tarafı uyurken verebiliyorum yanlızca bazen hiç almıyor
R
Rabia K. ..
26 Ocak 2026 20:27
Neden oluyor acaba
M
Melike B. ..
26 Ocak 2026 20:29
Daha kolay geliyor bizim tutuş rahatlığımızda çok önemli bence tabi uzman görüşü bu konuda nasıl bilmiyorum ben sağ tarafta daha rahat tutuyorum oda sanki bunun bilincinde. Çok solu zorlarsam eğer meme grevi ve reddi gibi durumlarda çokça yaşadık biz sizde var mi bu
M
Müge S.
26 Ocak 2026 21:15
Merhaba Benim bebeğim de sol göğsümü hiç tutmadı. Her yolu denedim yok olmadı. Emzirme danışmanıyla da görüştüm ve bi çok danışanının tek göğüs ilerlediğini söyledi. Ben de sonraları kafaya takmamaya başladım. Hatta bir göğsüm diğerinin bir buçuk katı büyüklüğünde bile olmuştu. Dert etmeyin yeter ki emsin.

Ilgım G.
26 Ocak 2026 21:53
Emzirme eğitimlerinde bu durumu anlatmışlardı burada paylaşmak uygun mu bilmiyorum ama aptamilin ilk adımlar uygulaması var orada online eğitimlerinde anlatıyorlar, bir sürü metot söyledi oradaki ebe hemşire kayıtları da var. Belki işinize yarar
M
Melike B. ..
26 Ocak 2026 21:59
Emzirme eğitimlerinde bu durumu anlatmışlardı burada paylaşmak uygun mu bilmiyorum ama aptamilin ilk adımlar uygulaması var orada online eğitimlerinde anlatıyorlar, bir sürü metot söyledi oradaki ebe hemşire kayıtları da var. Belki işinize yarar
M
Melike B. ..
26 Ocak 2026 21:59
Merhaba Benim bebeğim de sol göğsümü hiç tutmadı. Her yolu denedim yok olmadı. Emzirme danışmanıyla da görüştüm ve bi çok danışanının tek göğüs ilerlediğini söyledi. Ben de sonraları kafaya takmamaya başladım. Hatta bir göğsüm diğerinin bir buçuk katı büyüklüğünde bile olmuştu. Dert etmeyin yeter ki emsin.