Sol Ayağına Basmama Lütfennnn Görünnnn

112 görüntüleme
Ü

Ümmü M.

27 Ocak 2026 23:52
Bebeğim 13 aylık bir aydır yürüyordu gayet güzel mutlu bir şekilde yürürdü ama bir hafta önce birden yürümeyi bıraktı çok inceledik sol ayağını atmaya korkuyor doktora götürdük röntgen çekildi muayene yapıldı herşey normal dendi acaba yürüyen çocuk virden niye yürümez tekrar emeklemeye geri döndü
B

Büşra K. ..

28 Ocak 2026 00:09
Ümmü Hanım merhaba komşumun oğlunun başına gelmişti aynı sizin bahsettiğiniz durumu yaşamışlardı röntgen muayene herşey temiz demişlerdi başka bir doktora gösterdiler orada bebeğin kas enfeksiyonu geçirdiğini söylemişler ilaç kullandılar ilaçtan sonra bebek tekrar yürümeye başladı acaba böyle birşey olabilir mi
Ü

Ümmü M.

28 Ocak 2026 00:11
Acaba kas enfeksiyonunda ateş filan olmuşmuydu bizde ateş şişlik morluk hiçbirşey yok enufak bir değişiklik yok ayakta duruyor ama yürümeye gelince sağı atıyor solu atmıyor yere oturuyor hemen
B

Büşra K. ..

28 Ocak 2026 00:28
Ateş olup olmadığını bilmiyorum isterseniz yarın sorarım komşuma
Ü

Ümmü M.

28 Ocak 2026 00:30
Çok teşekkür ediyorum 🙏
B

Büşra K. ..

28 Ocak 2026 00:30
İçiniz rahat değilse doktorunuza danışın anne yüreği işte inşallah korkulacak birşey yoktur
B

Berivan A. ..

28 Ocak 2026 20:24
Merhaba benim oğlum ile aynı yaştalar. Oğlum da aynı şekilde yürümeye başladı adım atıyordu. Sonra birden yurumemeye ve sol ayağının korkarak atmaya başladı çevremize sorduk onlara da aynısı olmuş korkmayın dediler 1 ay yürümedi şimdi artık desteksiz kendisi yürümeye başladı şükür. Bizimki koltuğa tutunup yürürken kalça üstü düşmüştü ondan korkmuş
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

29 Ocak 2026 11:03
Büyüme ağrısı da olabilir büyürken kas ağrıları olabiliyormuş belki öyle bir durumdur biraz masaj yapsanız belki rahat eder

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir