Sokol Kabızlık Şurubu
42 görüntüleme

Duygu C.
23 Şubat 2026 19:35
Bebeğim 5,5 aylık ek gıdaya yeni geçti 4 gündür kakasını yapmıyordu bugün çok zorlanarak ağlayarak yaptı kakası biraz sertti doktorumuza yazdık bu şurubu önerdi 3 hafta şeklinde her hafta azaltarak gidelim dedi daha önce kullanan var mı acaba ?
Ö
Özge T.
23 Şubat 2026 20:19
Merhabalar benim anne olarak tavsiyem şuruptan ziyade yediklerini -tadım miktarını- azaltmanız ve lifli gıdalardan denetmeniz olacak, kök sebzeleri verirken de muhakkak zeytinyağı gezdirmek iyi oluyor.
H
H.Nur
23 Şubat 2026 20:21
Şurubu kullanmadım ama Doğal sızma zeytin yağı karıştırın ek gıdasına her seferinde 1 çay kaşığı özellikle patates,havuç gibi kabızlık yapabilecek gıdalarda, ben öyle yapıyorum. Çok da irdelemiyorum ekgıda dönemini ayına uygun olan her şeyi gözlemleyerek yediriyorum, zaten doktorlar da artık 3 gün kuralının vakit kaybı olabileceğini söylüyor, umarım düzelir bebiş hemencecik 🙏🏻

Duygu C.
23 Şubat 2026 21:33
Şurubu kullanmadım ama Doğal sızma zeytin yağı karıştırın ek gıdasına her seferinde 1 çay kaşığı özellikle patates,havuç gibi kabızlık yapabilecek gıdalarda, ben öyle yapıyorum. Çok da irdelemiyorum ekgıda dönemini ayına uygun olan her şeyi gözlemleyerek yediriyorum, zaten doktorlar da artık 3 gün kuralının vakit kaybı olabileceğini söylüyor, umarım düzelir bebiş hemencecik 🙏🏻

Duygu C.
23 Şubat 2026 21:35
Merhabalar benim anne olarak tavsiyem şuruptan ziyade yediklerini -tadım miktarını- azaltmanız ve lifli gıdalardan denetmeniz olacak, kök sebzeleri verirken de muhakkak zeytinyağı gezdirmek iyi oluyor.
Ö
Özge T.
23 Şubat 2026 22:49
Bende şurup kullanmak istemiyorum her tadımına muhakkak ekleme yapıyorum zeytinyağı saf olarakta içiriyorum şu sıra bol bol kayısı püresi veriyorum ama zormuş şu alışma süreci sanırım 😔

Duygu C.
24 Şubat 2026 13:39
Evet bağırsaklara zaman tanımak gerekiyor minik adımlarla ilerlemek lazım, ben de oğluma yapıyordun gün kurusunu suda pişirip verince hemmen yaptırıyor. Şifalar bebişinize🌷