Sokol Kabızlık Şurubu

42 görüntüleme
Duygu C.

Duygu C.

23 Şubat 2026 19:35
Bebeğim 5,5 aylık ek gıdaya yeni geçti 4 gündür kakasını yapmıyordu bugün çok zorlanarak ağlayarak yaptı kakası biraz sertti doktorumuza yazdık bu şurubu önerdi 3 hafta şeklinde her hafta azaltarak gidelim dedi daha önce kullanan var mı acaba ?
Ö

Özge T.

23 Şubat 2026 20:19
Merhabalar benim anne olarak tavsiyem şuruptan ziyade yediklerini -tadım miktarını- azaltmanız ve lifli gıdalardan denetmeniz olacak, kök sebzeleri verirken de muhakkak zeytinyağı gezdirmek iyi oluyor.
H

H.Nur

23 Şubat 2026 20:21
Şurubu kullanmadım ama Doğal sızma zeytin yağı karıştırın ek gıdasına her seferinde 1 çay kaşığı özellikle patates,havuç gibi kabızlık yapabilecek gıdalarda, ben öyle yapıyorum. Çok da irdelemiyorum ekgıda dönemini ayına uygun olan her şeyi gözlemleyerek yediriyorum, zaten doktorlar da artık 3 gün kuralının vakit kaybı olabileceğini söylüyor, umarım düzelir bebiş hemencecik 🙏🏻
Duygu C.

Duygu C.

23 Şubat 2026 21:33

H.Nur

Şurubu kullanmadım ama Doğal sızma zeytin yağı karıştırın ek gıdasına her seferinde 1 çay kaşığı özellikle patates,havuç gibi kabızlık yapabilecek gıdalarda, ben öyle yapıyorum. Çok da irdelemiyorum ekgıda dönemini ayına uygun olan her şeyi gözlemleyerek yediriyorum, zaten doktorlar da artık 3 gün kuralının vakit kaybı olabileceğini söylüyor, umarım düzelir bebiş hemencecik 🙏🏻

Açıkçası bende hiç 3 gün kuralı uygulamadım patates havuç muz vermiyordum tuvaletini yapamayınca hemen hemen her şeyine zeytinyağı katıyorum birde saf olarakta içiriyorum hatta probiyotik te kullanıyoruz anlayamadım ya şurupta ta kullanmak istemiyorum insanın yüreği de el vermiyor öyle görünce
Duygu C.

Duygu C.

23 Şubat 2026 21:35

Özge Topçu

Merhabalar benim anne olarak tavsiyem şuruptan ziyade yediklerini -tadım miktarını- azaltmanız ve lifli gıdalardan denetmeniz olacak, kök sebzeleri verirken de muhakkak zeytinyağı gezdirmek iyi oluyor.

Bende şurup kullanmak istemiyorum her tadımına muhakkak ekleme yapıyorum zeytinyağı saf olarakta içiriyorum şu sıra bol bol kayısı püresi veriyorum ama zormuş şu alışma süreci sanırım 😔
Ö

Özge T.

23 Şubat 2026 22:49

Duygu Canım

Bende şurup kullanmak istemiyorum her tadımına muhakkak ekleme yapıyorum zeytinyağı saf olarakta içiriyorum şu sıra bol bol kayısı püresi veriyorum ama zormuş şu alışma süreci sanırım 😔

Evet bağırsaklara zaman tanımak gerekiyor minik adımlarla ilerlemek lazım, ben de oğluma yapıyordun gün kurusunu suda pişirip verince hemmen yaptırıyor. Şifalar bebişinize🌷
Duygu C.

Duygu C.

24 Şubat 2026 13:39

Özge Topçu

Evet bağırsaklara zaman tanımak gerekiyor minik adımlarla ilerlemek lazım, ben de oğluma yapıyordun gün kurusunu suda pişirip verince hemmen yaptırıyor. Şifalar bebişinize🌷

Çok teşekkür ederim 💐

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir