Soğukta Vücut Isısının Düşmesi

617 görüntüleme
N

Nurseda D.

Premium Üye
6 Ağustos 2026 07:48
Bir yere gelmiştk dün ve akşamları çok soğuk oluyor biz mutfakta oturduk ocak vs yandığı için oda ısısı iyiydi bebeğimi kısakollu zıbın ,çoraplı alt ve uzun üst giydirdim üstünü örtmedim uyudu sonra kapı açıldıkça tabi soğuyor bende gafletime gelmiş kontrol etmedim kendim üşümediğim için. Sonra yatmak için çocuğu aldığımda ateşi 35.1 di . Isıtıcı falan açtık şapka çorap giydirdim battaniyeye sardık emzirdim uyudu zaten halsizdi ateşi 35.7 falan oldu 35.9 oldu sabaha karşı 36 oldu sonra yine 35.7 falandı . O odada soğuktu baya 22 derecelerdeydi ama ısıtıcı açtık sabaha kadar yanımda yatırdım . Şimdi emiyor ama çok endişelendim. Bi koltuk altında başka diğernde başka çıkıyor şuan 36.3 falandı en son. Gece falan da sesi tiz gibi çıkıyordu hasta mı oldu ki falan dye düşündük çok stresliyim geceden beri Sizce ne yapmalıyım
P

Pelin

Premium Üye
6 Ağustos 2026 08:10
Normalde de klimalı ortamda oda sıcaklığının 22 olmasını öneriyorlar. Ten tene temas yapın bence üzerinizi de örtün. Sizin sıcaklığınızda ısınmıyorsa bi hastaneye götürmekte fayda var.
N

Nurseda D.

Premium Üye
6 Ağustos 2026 09:05
Doktora getirdik 36.5 çıktı iyi ateşi
P

Pelin

Premium Üye
6 Ağustos 2026 09:07
Nurseda Demir
Doktora getirdik 36.5 çıktı iyi ateşi
Çok sevindim geçmiş olsun 
N

Nurseda D.

Premium Üye
6 Ağustos 2026 09:12
Pelin
Çok sevindim geçmiş olsun 
Çok teşekkür ederim 🌷
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir