Soğuk Terleme
56 görüntüleme
K
Kübra ..
3 Ocak 2026 22:15
4 buçuk aylık grip oldu sanırım burunları tıkalı gibi serum fizyolojik suyla 4 5 kez yıkıyorum enseden ve alnı soğuk terliyor nasıl giydirim ne yapmam lazım
A
Ayşe Ş. ..
3 Ocak 2026 22:23
Her zamanki gibi giydiriyorsunuz hasta olduğu için mi terliyor. Gece ve gündüz hep mi terliyor yoksa uyuken mi sadece
K
Kübra ..
3 Ocak 2026 22:26
Uykudayken terliyor
A
Ayşe Ş. ..
3 Ocak 2026 22:31
Kalın geliyor kıyafetleri ama her zamanki kıyafetleri daha önce terlemiyor diyor iseniz burnu tıkalı grip diyedir. Ter ile atıyordur. Eski pamuklu kıyafetleriden kesin 2-3 katlayinca 1 karış kadar olsun ensesine koyun ıslandıkça değiştirin doktorum demişti bana bunu. Teri emsin soğuyup üzerinde kalmasın yeter demişti.
A
Ayşe Ş. ..
3 Ocak 2026 22:33
Bizde grip yoktu normal gece uykusuna dalarken ve uyurken terliyor idi. Üzerini inceltince terleme geçti. Ama uykuya dalarken emerken kafası hala terliyor. Bez koyuyorum.
K
Kübra ..
3 Ocak 2026 22:36
Bu dediğinizi deniyecegim teşekkür ederim uyku tulumu giydiriyorum içinede ince pijama takımı giydiriyordum üstünü de hafif örtünce ondan yaptı sanırım ama ensesine bez koymak mantıklı
A
Ayşe Ş. ..
3 Ocak 2026 22:43
Bizde kolsuz zıbın uyku tulumu . İnce muslin var ama oluyor bazen. Kış ayı akşam yatarken ile gece sıcaklık aynı değil. Ama kalın geliyor evin sıcaklığı yeterli demekki. Bende ilk başlarda çok korktum çocuğu olan herkese sordum. Terliyor buz gibi oluyor diye ama herkes normal dedi. Ama içim rahat etmedi doktora dedim. Sıcaklıyor terliyor sonra soğuyor dedi bu hasta ediyor imiş bebeği zaten
K
Kübra ..
4 Ocak 2026 01:15
İlk çoçuğun vermiş oldu cahillik işte ben hiç birşey bilmiyorum böyle olumcada elim ayağıma dolanıyor yetersiz geliyorum sağolun beni aydınlattığınız için