Soguk Algınlıgı

51 görüntüleme
Y

Yeliz ..

8 Ağustos 2025 05:11
Ikı gundur bıgazım agrıyor emzırıyorum bebege ıkı aylık bebegım nasıl koruyabılırım
Fadile B.

Fadile B.

8 Ağustos 2025 05:15
Yüzüne karşı nefesinizi çok vermeyin öpmeyin hapşırmak için arkanızı dönün her emzirmeden önce elinizi yıkayın
Y

Yasmina Y. Ö.

8 Ağustos 2025 05:50
Mutlaka maske kullanın aynı odanın içinde biliyorum zor ama. Bende grip olmuştum bebeğim iki aylıkken. Ona bulaşmadan atlattık çok şükür. Maske kullandım maskemi devamlı değiştirdim. Ellerimi sık sık yıkadım ve bebeğimi sık sık emzirdim. Ona sağlayabileceğiniz en büyük koruma eğer emziriyorsanız sütünüz. Sizdeki antikorları direkt alıp kendisine bağışıklık geliştiriyormuş. Bir de ağrım oldugunda doktor kendine eziyet etme iyileşme süreni de uzatma deyip parol vermişti onu kullanmıştım. Sizde doktorunuza bir danışın isterseniz. Çok geçmiş olsun
H

Hatice K.

8 Ağustos 2025 06:13
Kesinlikle maske kullanımı ben bebeğim 23 günlükken bi oldum 3 aylıkken bi oldum her ikisinde de maske kullandım ellerimi sık sık yıkadım maskemi de sık sık değiştim bulaşmadı .
Y

Yeliz ..

8 Ağustos 2025 06:23
Aksi gibi ıkı gundur kucagımdan inmek istemıyor ben yzak durmaya calıstıkca aglıyor atak haftası sanırım
H

Hatice K.

8 Ağustos 2025 06:25
Evet öylr oluyor inanın kolay kolay bulaşmıyor maskeyle eğer emziriyorsanıx bol bol emzirin ben günlerce maskeyle uyumuştum zor ama onlar için değer 🥹

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir