Soğuk Algınlığı
67 görüntüleme
Y
Yasemin Ü. ..
22 Haziran 2025 02:43
Doktor bey şuan 7 haftalık bebeğim ama daha 1 ayını doldurmadan soğuk aldı ateşi vs olmadı ama özellikle uykudan uyanırken birden tıkanıyor birde emerken zorlanıyor ama gelişiminde bir problem yok (en son 16 haziranda sağlık ocağında 5 kiloyduk erkek bebek) sadece hala özellikle uykudan uyanınca nefes almakta zorlandığı için göğsünde ve sırtında o hırıltıyı hissedebiliyorum ve o zamandan beri devam ediyor neredeyse 1 ay oldu nevbülizatör ile buhar vermeye çalışıyorum günde bir kez anca kabul ediyor ağlıyor çok veremiyorum ardından her iki burnuna şırınga ile serum sokıp sırtına vurup ardından temizlemeye çalışıyorum ama hala devam ediyor çok uzun sürdüğü için korkuyorum doktorum birde nazalnem verdi onun harivinde bişey yapamayız dedi ilaç kullanırsak havaleye sebep olabilir o yüzden bişey kullanamadık ama hala devam ediyor, osman bey siz ne önerirsiniz uzadıkça korkuyorum bu kadar uzun sürmesi normal değil sanki bu arada çiğerlerinde bir problem yol demişti doktor hocam birde 2 gündür de uykudan kusarak uyanıyor birde su gibi kusuyor onun haricinde süt kusmaları yok kusuncada kesilmiş süt gibi kusuyor ama her uykudan kusarak uyanıyor istisnasız 2 gündür
Y
Yasemin Ü. ..
26 Haziran 2025 10:14
Hocam lütfen mesajımı yanıtlar mısınız?