Sms Comfort ve Optipro Arasındaki Fark Nedir?

76 görüntüleme
Özge E. B.

Özge E. B.

13 Ağustos 2025 14:14
Bebegim comfort la besleniyor ama kilo alımı yavaş gibi...
S

Saziye G.

13 Ağustos 2025 14:29
Bizde comfort kullanıyoruz gazı çok olduğu için öyle tavsiye edilmişti
Özge E. B.

Özge E. B.

13 Ağustos 2025 14:32
Kilo alımı nasıl. Benim cok az
D

Damla a.

13 Ağustos 2025 14:36
Comfort kilo aldırmıyor diye biliyorum çünkü kolik bebekler için antikolik bir mama optipronun protein oranı daha yüksek ve kilo aldıran optipro
S

Saziye G.

13 Ağustos 2025 14:44
Kilo alımı yavaş ama hareketler de baya arttı sürünüyor ondan da olabilir diye düşünüyorum
Özge E. B.

Özge E. B.

13 Ağustos 2025 14:48
@damla hanim , biz sma diye farkında olmadan bunu aldik. Eczacida bir bilgilendirme yapmadı. Ama kilo alımı giderek azaldı. Boyuda uzadıkça zayıf durmaya başladı canım sikiliyor:( ben optipro alayim.
Deneyimlediginiz kilo aldıran mama var midir?
Özge E. B.

Özge E. B.

13 Ağustos 2025 14:49
@Saziye hanim kac aylik bebisiniz. Bizim henüz daha yeni 4 aylik oldu.Hareketli evet bizimkise
D

Damla E.

13 Ağustos 2025 22:07
Aptamil proseyneo kullanmanızı tavsiye ederim. Hem probiyotikli hem kilo ve gelişim acısından gayet iyi geldi
B

Büşra Ü.

13 Ağustos 2025 23:22
Sma comfort bizde kullandık gaz sorunumuz varken çok iyi gelmişti sindirimi kolay bir mamaydı ama fazla kilo aldırmadı. Optipro alalım dedik aşırı gaz sorunu yaşadık yarısına gelmeden mamayı bıraktık..şu an 5 aylık olduk nerdeyse iki aydır bebelac gold kulanıyoruz çok sevdi ve kilo alımı aylık 700 gr civarında
Yeter O. .

Yeter O. ..

14 Ağustos 2025 00:50
Yanlış düşünüyorsunuz bizim süt ürünlerine karşı alerjisi var bebeğimin nutricia neocate kullanıyorum içerisinde inek sütü yok doktorumuza sorduğumda bu mama ile kilo alır mı diye gülmüştü baya inek sütü yok diye kilo almaz sanmayan her mama kilo aldırır merak etmeyin dedi gerçekten öyle kilo alımı iyi çok şükür siz ne kadar mama veriyorsunuz günden özge hanım
Özge E. B.

Özge E. B.

14 Ağustos 2025 04:38
Yeter hanim gün içinde toplam 750-800 cc oluyor ama bazen tek tük 900 cc ictigide oluyor
S

Sinem Ö.

14 Ağustos 2025 06:26
Comfort hideolize edilmiş protein içeriyor, sindirimi daha kolay. Kolik ya da gazlı bebekler için. Biz comfort kullandık. Gayet de güzel kilo aldı bu arada. Tombik hatta. Şimdi ek gıda ile birlikte optiproya geçeceğim.
S

Saziye G.

14 Ağustos 2025 06:27
8 aya yeni girdik biz kilo alımı iyiydi aslında son 1 ay içinde almadı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir