Sma Mama Kullananlar

121 görüntüleme
G

Gül Y.

6 Ocak 2026 19:56
Nestle toksin madde içerdiği için Türkiye dahil birçok ülkedeki mamalarını geri toplatıyor arkadaşlar . Mama isimlerini paylaştılar sma mama kullanan varsa bir baksın derim
S

SD

6 Ocak 2026 19:58
Sma optipro 1 kullanıyorum seri numarası altında yazıyor arkadaşlar kullananlar bakabilir mi aynı mı 51710346AB
Özge U.

Özge U.

6 Ocak 2026 20:06
Bende Sma optipro3 kullanıyorum listede göremedim. Ama içime kurt düştü daha çocuğuma yeni içirip uyutmuştum. Haberi görünce beynimden vurulmuşa döndüm
H

Hilal Ç.

6 Ocak 2026 20:13
Comfort ve optipro 1 lerde çıkmış. Seri numaralarını paylaştı. Oradan bakabilirsiniz.
S

Selin E.

6 Ocak 2026 20:21
Seri numarası uymayanlara güvenebilecek miyiz peki? İçimize kurt düşürdüler
S

Seher Ç.

6 Ocak 2026 20:24
@Selin Erçelik hanım ben de artık vermeyi düşünmüyorum hangi mamaya geçmeyi düşünüyorsunuz acaba siz
G

Gül Y.

6 Ocak 2026 20:26
Seher hanım ben golden goat kullanıyorum içeriği temiz eczacı bir arkadaşımın tavsiyesiyle kullanmaya başladım hiçbir sorun da yaşamadım tavsiye ederim
S

Selin E.

6 Ocak 2026 20:29
Ben hipp kullanıyodum kızım kabız oldu 3 gün önce sma ya geçtim. Açıkçası şimdi ne alacağımı bilmiyorum.
G

Gdkmc

6 Ocak 2026 20:31
Ay çok moralim bozuldu daha bugün 4 kutu aldım ben 2 numara kullanıyorum ama bilemedim napıcaz ya
A

Ayşegüll✨

7 Ocak 2026 11:06
Bende sma 2 kullanıyorum. 1 numaralarda sorun çıkmış ama hiç içim rahat değil farklı mama alsam ne kullanabilirim bilmiyorum üstelik kızlarım içer mi tadı nasıl gelir o da var. Dünya markası bir mama ve bu nasıl sorumsuzluk anlamış değilim ya

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir