Sma Mama

70 görüntüleme
Ö

Özge C.

1 Mart 2026 16:06
Merhaba hala Sma mama kullanan var mı arkadaşlar oğlum için tüm mamaları denedik sevemedi bir türlü yaramadı çocuğa Sma comfort çok iyi gelmişti hala kullanan var mı mesela suan da Aptamil prosyneo kullanıyoruz aptamilde toplanma kararı aldı kafam çok karıştı
Ş

Şeydanur D.

1 Mart 2026 16:24
Biz de o mamayı kullanıyorduk ancak bıraktık şu an hipp kullanıyoruz
Fatma T. .

Fatma T. ..

Uzm. Hemşire

1 Mart 2026 17:17
Merhaba toplatilan codda olmadığı için ben kullanmaya devam ettim Bebelac Gold ve aptamilde toplama kararları aldı hiçbirine guvenemedik bari sevdiğini yesin dedik bilimsel hiçbir dayanagim yok anne olarak karar verdim 🫣
Ö

Özge C.

1 Mart 2026 17:19

Fatma Tanrıöver

Merhaba toplatilan codda olmadığı için ben kullanmaya devam ettim Bebelac Gold ve aptamilde toplama kararları aldı hiçbirine guvenemedik bari sevdiğini yesin dedik bilimsel hiçbir dayanagim yok anne olarak karar verdim 﫣

Suan tam olarak o karara varmak uzereyim bebeğim diğer mamaları yemiyor yese de resmen sadece yemek için yiyor Bebelac gaz yaptı çok Aptamilde öyle tuvalet ritmi bile değişti çocuğun uyku uyuyamıyoruz 🥹 bir de [4.ay](4.ay) atağı mağduruyuz maalesef o yüzden smaya bugün itibari ile geri dönüyorum bir yandan içim çok rahatsız bir yanım çocuk için en iyisi bu diyor hadi bakalım bana dua edin nolur 🌸
Ö

Özge C.

1 Mart 2026 17:19

Şeydanur Deligöz

Biz de o mamayı kullanıyorduk ancak bıraktık şu an hipp kullanıyoruz

Hipp çok gaz yaptı bize maalesef
E

Esma T.

1 Mart 2026 19:12
Bende comfort kullanıyorum hala hiç değiştirmedim
Ö

Özge C.

1 Mart 2026 19:12

Esma Tiril

Bende comfort kullanıyorum hala hiç değiştirmedim

Herhangi bir şikayetiniz var mı peki
E

Esma T.

1 Mart 2026 19:13
Hayır şükür yok zaten seri numarasına göre aldık o zaman yayınlamışlardı toplatılanları

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir