Sma Mama
75 görüntüleme
B
Beyza Ö.
7 Ocak 2026 11:28
Nestlenin paylaştığı listeyle elimdeki mamanın kodu uyuşuyor toplam 3-4 kere verdim doymadığını hissettiğimde verdikten sonra kusması olmuştu fazlasını kusmuştur diye düşünmüştüm. Eğer bu bakteriye maruz kaldıysa da atılmış mıdır vücudundan en son 2gün önce vermiştim 60ml. Haberi gördüğümden beri çok üzgünüm anne sütünü azıcık kussa bile içim kötü oluyor 😔😔
M
Merve Y. Y. ..
7 Ocak 2026 11:47
Merhaba bende geçen ay kullanmıştım ama agiz dolusu burundan bile gelecek kadar kusmasi olmustu 2 3 gun denedim sonra mama markasini degistirmistim sevmedi sanirim diye tekrar kusmasi olmadi cok şükür
B
Beyza Ö.
7 Ocak 2026 11:48
@merveyavuzyeşilyurt demek ki mamanın yüzündenmiş inşallah bebeklerimize zararı dokunmaz
M
Merve Y. Y. ..
7 Ocak 2026 16:58
İnşallah benim bebegim premature endoskopi felan yapmaya kalktilar ama mamayi degistirince duzeldi kalici bi mide sıkıntısı olmadı
S
Sümeyra B. ..
7 Ocak 2026 17:12
Sadece sma1 mi toplananlar acababilginiz var mı? Yoksa 2-3 de var mı? Benim bebeğim de sma 3 içiyor ama bir sorun yaşamadik
B
Beyza Ö.
7 Ocak 2026 18:40
@sümeyrabektaş liste yayınlamışlar bakmanız gerek
C
Cennet �.
7 Ocak 2026 23:00
Benimde elimdeki mama listeyle eşleşiyordu😭 bebeğim 37 günlük bir kutu tam bitmedi arada destek olarak veriyordum. Daha doğrusu doymadı diye hazırlıyordum ama bebeğim pek içmiyordu. Bir sorun yaşamadık kusma vs. ama çok üzüldüm haberi görünce.