Sma Comfort Kullanan Var mı

162 görüntüleme
R

Rukiye Ş.

29 Kasım 2025 21:37
Bebeğim yaklaşık 9 aylık hipp organik combiotic kullanıyorum ama çok gazlı bi bebeğim var mamadan dolayı olduğunu düşünüyorum sma comforta geçmeyş düşünüyorum kullanıp gaz giderdiğini gören var mı
R

Rüm ..

29 Kasım 2025 21:39
Ben üç dört aylıkken kullanmıştım çok iyi gelmişti büyüdükçe hafifledikçe değiştim çok mama değiştirdim en güzeli sma confort oldu benim için
R

Rukiye Ş.

29 Kasım 2025 21:42
Gazı geçirir değil mi biçok yol denesim tek denemediğim bu kaldı ypruldum artık
B

Büşra Ü.

29 Kasım 2025 21:43
Bende 4-5 aylık olana kadar kullandım sma comfort sonrasında kilo alamadığını fark ettim bebelac gold başladık şu an 9 aylık olduk hala bebelac gold içiyoruz
R

Rukiye Ş.

29 Kasım 2025 21:45
Bebelacta gz sorunu yaşadınız mı işk başladığınızda
M

Merve

29 Kasım 2025 22:13
Biz doğumdan itibaren kullanıyoruz 7 aylık olduk. En sevdiği ve rahat ettiği mama Sma oldu. Drtavsiyesi ile başladık
R

Rüm ..

29 Kasım 2025 22:24
Gazı geçirmişti benim oğlumda mesela kilo alımıda iyi olmuştu deneyin derim olmazsa diğer mamalara da bakarsınız
Ş

Şeyma K. C.

29 Kasım 2025 22:58
Benimde bebeğin 1 aylık hipp kullanıyorum ama dediğiniz gibi sanki çok gaz yapıyor çocuğum mamadan 1 saat sonra kıvranmaya başlıyor mama öneri olan varsa çok sevinirim
A

Ayşe Ş. ..

30 Kasım 2025 01:40
Biz hipp kullanıyoruz ama şimdiye kadar mamadan yana bir sorun yaşamadık. Her bebeğin bünyesi farklıdır bunu deneye deneye bulacaksınız. Doktorunuza sormanız en iyisi. Kolik ise mama falan değiştirmek kar etmiyor maalesef bağırsaklar gelişene kadar böyle devam ediyor.
A

Aslıhan N.

30 Kasım 2025 02:54
Ben aptamil pronutra kullandım. Bazen çocuğum rahat tuvalete çıksın diye verdiğim oldu. İçerisinde pre ve probiyotik var
Fatma T. .

Fatma T. ..

Uzm. Hemşire

30 Kasım 2025 04:39
Merhaba ben kullanıyorum birebir gaz gindermiyor ama sma optiproya göre gazı azaldığı için devam etmiştim hala onu kullanıyorum bebekten bebeğe bu durum değişecektir gaza direk çare olmayabilir. Denenebilir bende birkaç mama denedim ama gaz sorunu çoksa Dr da danışın derim.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir