Sma Comfort

150 görüntüleme
E

Esraa

27 Haziran 2026 12:49
Bebeğimin mamasını değiştirmek istedim sma aldık yavaş yavaş eski mamasina bir ölçek katarak denedim ama sma ictiginde gece boyu kıvranıyor huzursuz uyuyor neden [olabilir.Normaldede](olabilir.Normaldede) mama ile besleniyor bebeğim zaten.
S

Selin

27 Haziran 2026 12:52
Kaç aylık bebeğiniz , gece huzursuzluğun nedeni başka birşey olabilir mi ?
E

Esraa

27 Haziran 2026 13:40
Selin
Kaç aylık bebeğiniz , gece huzursuzluğun nedeni başka birşey olabilir mi ?
Yok mamayı kestik düzeldi sonraki gün tekrar denedik yine aynı. Bikaç sefer denedim ne zaman bir ölçek bile olsa eklesem huzursuzlandi. Hipp denedik onuda kusuyor şuan içtiği de kilosuna pek etkisi yok
E

Elanur Ü.

27 Haziran 2026 14:51
Neden mamaları karıştırdınız merak ettim bence doğru bir yöntem değil sonuçta marka,parti numarası gibi durumlar söz konusu. Belki midesine dokunmuş yada iki farklı mama karıştığı için tadını beğenmemiş olabilir
Hatice E.

Hatice E.

Premium Üye
27 Haziran 2026 17:02
Elanur Ülkü
Neden mamaları karıştırdınız merak ettim bence doğru bir yöntem değil sonuçta marka,parti numarası gibi durumlar söz konusu. Belki midesine dokunmuş yada iki farklı mama karıştığı için tadını beğenmemiş olabilir
Mama değişimlerinde ilk günler karıştırılıp verilmesi gerekiyor yeni mamadan fazla eski mamadan az ölçüye göre, mama reddi olmaması için.
E

Esraa

27 Haziran 2026 19:35
Elanur Ülkü
Şöyle normalde direk yeni mamadan yaptım ama baktım çok gaz sorunu oldu ki normalde gazlı bir bebek değil. Öyle olunca bende araştırdım birden mama değiştirmek yerine yavaş yavaş eskisi ile karıştırarak geçin diyor doktorlar o şekilde yapayım dedim her öğününe mesela 3 ölçek eski maaşından koyuyorsam iki ölçek yenisinden ekledim ama ne kadar azda koysam gaz yapıyor galiba ağlıyor kıvranarak. Biraz kilo sorunumuz var sma için olumlu yorumlar gördüğümden vermek istedim ama neden rahatsız oluyor çözemiyorum
E

Esraa

27 Haziran 2026 19:36
Hatice Erol
Mama değişimlerinde ilk günler karıştırılıp verilmesi gerekiyor yeni mamadan fazla eski mamadan az ölçüye göre, mama reddi olmaması için.
Merhaba evet bende araştırdığimda bu şekilde verilmesi gerektiğini gördüm
Hatice E.

Hatice E.

Premium Üye
27 Haziran 2026 19:38
Esraa
Merhaba evet bende araştırdığimda bu şekilde verilmesi gerektiğini gördüm
Bende sma comfortu doktor önerisi ile farklı zamanlarda 2 kere denedim bebeğimde reflü var evet ama aşırı kusturdu o yüzden hipp organic combiotikten devam ettik. Bir ara golden goat verdim yorumları çok iyi doktorumuzda olur dedi ama oda kabız yaptı dilerseniz doktorunuza danışıp bir deneyin 🌸
E

Esraa

27 Haziran 2026 19:43
Hatice Erol
Bende sma comfortu doktor önerisi ile farklı zamanlarda 2 kere denedim bebeğimde reflü var evet ama aşırı kusturdu o yüzden hipp organic combiotikten devam ettik. Bir ara golden goat verdim yorumları çok iyi doktorumuzda olur dedi ama oda kabız yaptı dilerseniz doktorunuza danışıp bir deneyin 🌸
Yani yaramıyor demek ki aynen zorlamayım başka alternatifler araştıracağım路
N

Nazlı A.

27 Haziran 2026 19:45
Ben doğduğundan beri Holle keçi sütlü mama kullanıyorum biraz pahalı fakat içeriği temiz asla gaz kusma sorunu olmadı kolay sindiriyor kolusuda yok denecek kadar az
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir