Sma Comfort
178 görüntüleme
İ
İlkin D.
6 Ocak 2026 17:53
Merhabalar,bugün çıkan mama haberini bir çok anne görmüştür. Kızım 3 ay 27 günlük meme+mama beslemesi yapıyorum. Mama olarak doğduğunda golden goatla başlamıştık 1-1.5 aya kadar kullandık gaz ve kabızlık yaptığını düşünüp çok kısa bir süre hipp i kullanıp (birkaç gün kadar o da gaz yaptı gibi geldi) sma comforta geçmiştim. Ama şimdi çıkan haberlerden sonra eşimi mama almaya gönderdim. Aptamil,bebelak haricinde çok seçeneğim yok ama kafam karışık. Gaz için doktor önerisiyle nurse harvey plus kullanıyorum. Eskisi gibi değil aslında atıyorda gaz ama dediğim gibi kafam karışık gözlemlemeye çalışacağım. Siz ne yapacaksınız? Bu durumu yaşayan anneler???
Not: Aptamil ve bebelak kullanmak istemiyorum demek istemiştim.
Not: Aptamil ve bebelak kullanmak istemiyorum demek istemiştim.
S
Selin E.
6 Ocak 2026 17:58
Bende 3 gün önce comforta geçtim gazdan dolayı.parti no uyuşmadı ama bundan sonraki ürünlere nasıl güveneceğiz? Bende çok kararsız ve kaygılıyım
Ö
Özlem D.
6 Ocak 2026 18:00
Merhaba,oglum 3 aylik hip kullanıyoruz bizde. Mama meme gidiyoruz . Bugün çıkan mama haberi nedir acaba ?
İ
İlkin D.
6 Ocak 2026 18:01
@Selin Erçelik Selin Hanım ben uzun zamandır kullanıyorum bir de. Allah korusun çocuklarımızı ama çok sinirliyim. Müşteri hizmetlerini aradım Aralık başından beri dedi bu durum için. Parti numaralarını paylaşmışlar ama ya bitirdiklerim diyorum cevap yok. Aşırı ishal,aşırı kusma,kabızlık,halsizlik 6 saat içinde yapar diyor. İyi de bunlar genel bebek sıkıntıları da yani düşünüyorum yapmadı heralde diyorum ama içim içimi yedi.
İ
İlkin D.
6 Ocak 2026 18:02
@Özlem Dündar Özlem Hanım sma mamalarında Hollanda üretim fabrikasında zehirli mikroorganizma tespit ediliyor. Ve mama toplatılmaya başlanıyor. Ama satılanlar,stok yapan anneler vs. Sıkıntı maalesef.
S
Selin E.
6 Ocak 2026 18:06
Zaten sütümüz olmadığıiçin mecbur mama kullanıyoruz bu durum yeterince üzücü. Bir de çocuklarımızı mamalardan korumak zorundayız. Yarın başka marka veya psrtide çıksa kim verecek hesabını. Çocuğumuxa gelen zarar nasıl ödenir
S
Seher Ç.
6 Ocak 2026 18:20
Sevgili anneler bu durum Sma Optipro için de geçerli mi acaba,ben bebeğime onu kullanıyorum da
İ
İlkin D.
6 Ocak 2026 18:23
@Seher Ç.Seher Hanım maalesef optiproda da comfortta da 1 numaranın bazı üretimlerinde varmış tabi hangi parti numarası olduğunu yayınlasalarda kullanıp attıklarımın hangi parti no olduğunu bilemeyeceğim içinde sinirliyim.
B
Buse K.
6 Ocak 2026 18:29
bu konu hakkında doktorla konuşan anne var mı ? ben hemen randevu aldım ancak gidene kadar merak ediyorum
İ
İlkin D.
6 Ocak 2026 18:30
@Buse Küp Buse Hanım perşembe günü doktorumuzla randevumuz var mutlaka soracağım. Size de bilgilendirme yaparım isterseniz.
B
Buse K.
6 Ocak 2026 20:28
çok sevinirim🙏🏼🙏🏼 mama markasını değiştirmek için bende soracagım sizde sorar mısınız bir kaç tane iyi bilinen mama markası araştırdım
holle
golden goat
baby goat
bunlarda palm yağı yokmuş
holle
golden goat
baby goat
bunlarda palm yağı yokmuş
İ
İlkin D.
7 Ocak 2026 02:34
@Buse Küp Buse Hanım biz doğduğundan itibaren eşim de araştırmış golden goat kullanıyorduk anne sütüne en yakınmış ancak gaz ve şişkinlik şikayetlerimiz vardı sma ya o sebeple geçmiştim. Şimdi 4 aylık olduk bu durumda olunca bildiğim markadan gidip eşime hemen golden goat aldırdım. Gözlemleyeceğim. Bir de hipp denedik kısa süre ama o da gaz için aynıydı. Gene duruma göre onu da değerlendirebilirim. Sizde hem doktor hem de kendi mama deneyimlerinizi paylaşabilirseniz çok mutlu olurum🌺💕🙏🏻
B
Buse K.
7 Ocak 2026 06:10
@İlkin Demir anladım İlkin hanım o dönemler belki öyle oldu tekrar olmaz inşallah gaz ve şişkinlik:) biz ilk hipp kullandık içerisinde palm yağı olduğu için değiştirmek istedim sma comfort kullandık ilk5 ay sonrası optiproydu ama tabi içimize kurt düşürdüler mama araştırması yapıyoruz doktora danıştığımda buraya da yazacağım☺️

Hab
7 Ocak 2026 11:03
Ben ilgili makamlara şikayette bulundum diğer mamalarında bu şekilde skandala imza atmaması adı altında denetiminin yoğunlaştırılması hakkında..