Sma Ar mi Confort mu
106 görüntüleme
S
Sibel ..
2 Mayıs 2026 13:40
Bebegim refluden dolayi aptamil ar kullaniyo. Ama beslenme esnasinda bi tek dışkı yapiyor ve ıkınıyo haliyle beslenmeyi red ediyo. Sma ar reflü icin iyi ama dıskı katılaşir diyolar confort da bagirsaklar icin iyi ama refluden dolayi icemez diye korkuyorm ne kullanmalıyim ? Daha once kullananlar lutfen yazabilir mi
G
Gülcan Ş.
2 Mayıs 2026 13:44
Merhaba ben sma ar kullandım ama kızıma gaz yaptı zaten reflü belli bir aydan sonra geçiyor ben sma comfort kullandım hala da kullanıyorum tamamen doktor gözetimde kullandık biz her mama her bebeğe uymuyor malesef comfort bize aşırı sulu kaka yaptırıyor ama başka mamada olmuyor bize suan 11 aylık olacak
S
Sibel ..
2 Mayıs 2026 13:47
Merhaba ben sma ar kullandım ama kızıma gaz yaptı zaten reflü belli bir aydan sonra geçiyor ben sma comfort kullandım hala da kullanıyorum tamamen doktor gözetimde kullandık biz her mama her bebeğe uymuyor malesef comfort bize aşırı sulu kaka yaptırıyor ama başka mamada olmuyor bize suan 11 aylık olacak
G
Gülcan Ş.
2 Mayıs 2026 13:58
Bebeğim 6.ayın sonuna kadar reflü yaşadı ama ek gıdaya başlayınca azalmıştı bizde aptamil hipp bebelac evolvia mamalarını kullandık kimisi kabız etti kimisi ishal etti comfort biraz tatlı olduğu için benim bebegım kabul etti ilkte az az içti ama sonra alıştı
S
Sibel ..
2 Mayıs 2026 14:02
Bebeğim 6.ayın sonuna kadar reflü yaşadı ama ek gıdaya başlayınca azalmıştı bizde aptamil hipp bebelac evolvia mamalarını kullandık kimisi kabız etti kimisi ishal etti comfort biraz tatlı olduğu için benim bebegım kabul etti ilkte az az içti ama sonra alıştı
G
Gülcan Ş.
2 Mayıs 2026 14:02
Çok geçmiş ve şifa olsun inşallah
Yükleniyor...