Slingle Taşıma Şekli
1052 görüntüleme
N
Nazlıcan
Premium Üye
30 Nisan 2026 09:37
Bebeğim 3 ay 6 günlük çevreyi aşırı mersk ediyor slingle yüzü dışarı bakacak şekilde taşıyabilir miyim?
R
Rumeysa K.
30 Nisan 2026 10:01
Evet yeni Doğan'dan itibaren kullanılıyor
N
Nazlıcan
Premium Üye
30 Nisan 2026 10:17
Evet yeni Doğan'dan itibaren kullanılıyor

Afranur K.
30 Nisan 2026 11:02
kanguruda yüzünün dışarı bakması için 4 aydan sonra deniyor ya, sling için öyle değil mi ?
R
Rumeysa K.
30 Nisan 2026 11:12
Pardon ben sling kullanimi anladım kusura bakmayın
N
Nazlıcan
Premium Üye
30 Nisan 2026 12:33
Kalça gelişimi için önerilmiyor, kanguruda da ön yüze bakarak gezdirirken yarım saatten uzun tutmayın dedi doktorumuz, kullanım şekli anneye bakacak şekilde olmasında fayda var.

Afranur K.
30 Nisan 2026 12:36
Şöyle ben bunu araştırmadan önce 1-2 kez yaptım evde çamaşır felan katlarken ama sonra kafama takıldı araştırdım doğru değilmiş.
Başımıza bir şey gelmedi allaha şükür ama ben genelde bize bir şey olmadı size de olmaz demeyi sevmem her bebek farklı.
Ben öğrendikten sonra bir daha yapmadım, siz de bence bir süre daha bekleyin.
Başımıza bir şey gelmedi allaha şükür ama ben genelde bize bir şey olmadı size de olmaz demeyi sevmem her bebek farklı.
N
Nazlıcan
Premium Üye
30 Nisan 2026 13:08
Şöyle ben bunu araştırmadan önce 1-2 kez yaptım evde çamaşır felan katlarken ama sonra kafama takıldı araştırdım doğru değilmiş.

Afranur K.
30 Nisan 2026 13:23
Anakucağınız var mı? Ben slingde taşımayı bırakınca iş yaparken anakucağunu yanımda taşıdım bi süre. Deneyebilirsiniz, kendi kendini de salladığı için eğleniyor içinde, etrafı da görüyor siz konuşurken sizi de görüyor.
Yorucu bu arada 😅 bebeği anakucağı ile sürekli bir yere götürmek ama deneyin isterseniz
Yorucu bu arada 😅 bebeği anakucağı ile sürekli bir yere götürmek ama deneyin isterseniz
N
Nazlıcan
Premium Üye
30 Nisan 2026 15:14
Anakucağınız var mı? Ben slingde taşımayı bırakınca iş yaparken anakucağunu yanımda taşıdım bi süre. Deneyebilirsiniz, kendi kendini de salladığı için eğleniyor içinde, etrafı da görüyor siz konuşurken sizi de görüyor.
Yükleniyor...