Sleepy Bebek Bezi
130 görüntüleme
K
Kübra N. Y. Y.
27 Ağustos 2025 13:02
Merhaba oğlum bir yaşında ve hareketlendiğinden beri sleepy bez sızdırmaya başladı. Bir senedir onu kullanıyordum böyle birşey yoktu ama emekleme ve yürüme sürecinde sızdırıyor. Hatta geceleri yatağını da ıslatıyor ağlayarak uyanıyor bu yüzden. Molfix denedim o da sızdırma yaptı bu yüzden bana bebek bezi önerirseniz bu sıkıntıyı yaşatmayacak çok mutlu olurum
M
Mine G.
27 Ağustos 2025 13:27
Merhaba, düz molfix değilde molfix premium kullanıyorum. Direk marketlerde olmuyo genelde e bebekten yada internet üzerinden satın alıyorum. Numara kilosuna göre olunca sızdırma yaşamadım pek fazla. Memnunum :)
G
Gizem S. ..
27 Ağustos 2025 13:28
Bende gündüz sleppy kullanıyorum ama gece prima kullanıyorum çok da memnunum

merve
27 Ağustos 2025 13:38
Goon türkiyeden cekildiği için bende bez arayışına girdim, dün e bebekten puffy ve sleppy natural aldık bugun puffy kullandım bir sorun olmazsa ona devam edeceğim kalıbı cok büyük beğendim kızım tam 1 yaşında
K
Kübra N. Y. Y.
27 Ağustos 2025 14:28
Mine hanım gece sızdırması olmuyor mu hiç idrarı birikince
K
Kübra N. Y. Y.
27 Ağustos 2025 14:29
Gizem hanım gündüzleri kullandığınız zaman sızdırma olmuyor mu oğlum sürekli oturup kalkıyor bazen şortunda ıslaklık oluyor
K
Kübra N. Y. Y.
27 Ağustos 2025 14:30
Merve hanım puffy kullanan yok çevremde nasıl bir bez bilgi verir misiniz
M
Mine G.
27 Ağustos 2025 14:35
Ben sadece bi gece yaşadım o da kilosuna göre bez küçük kalmıştı. Numara yükseltince sızdırma sorunu kalktı

merve
27 Ağustos 2025 14:50
Benim cevremde de hiç yok ama kalıbı cok büyük ve yumuşak bu sabah kullanmaya başladım bir sorun olmazsa ona geçeceğim hem daha uygun fiyatlı
K
Kübra N. Y. Y.
27 Ağustos 2025 14:50
Tamam mine hanım teşekkür ederim denicem
K
Kübra N. Y. Y.
27 Ağustos 2025 14:52
Molfix de çok yumuşaktı ama gece sızdırıyor o yüzden bıraktım inşallah sizin denediğiniz de sızdırmaz Merve hanım

merve
27 Ağustos 2025 15:42
Molfix ben 1 numara kullandım ama hiç memnun kalmadım sürekli ama sürekli sızdırdı, baby turco da sızdırdı, baby me biraz pişik yapar gibi oldu goon kullandım uzun süre cok memnun kaldım ama türkiyeden cekilme kararı almıslar, puffy suan iyi gibi sabah kullanmaya başladım bence şans vermeye değer cünkü sitesinde yorumları da iyi umarım sizde memnun kalacağınız bezi bulursunuz bebeğinize 🌸