Sızdırmayan Bez?
846 görüntüleme
C
Ceren D.
Premium Üye
11 Mayıs 2026 07:19
Merhaba, molfix premium kullanıyorduk. Gece boyu kaldığında sızdırmıyordu baya bir süredir ancak bu premium serisi değişip smart fix geçince ondan devam ettik ama 3 gecedir sabah uyandığımda bebeğimin sırtı kıyafeti ıslak oluyor. Grce boyu kalıp sızdırmayan bez öneriniz var mı??
A
Ayşe N. O.
Premium Üye
11 Mayıs 2026 07:28
Prima premium care kullanıyorum hiç sızdırmadı
S
Sibel ..
Premium Üye
11 Mayıs 2026 07:48
Aynı sıkıntıyı bende yaşadım. Bir de kokusu farklıydı. Normal Molfix e döndüm
B
Büşra A.
Premium Üye
11 Mayıs 2026 07:50
Prima premium care. Çok bez denedim ama doğduğundan beri bundan vazgeçemedim.
B
Birgül Y.
11 Mayıs 2026 08:12
Bende Prima premium care kullanıyorum çok memnunum bu arada
K
Kübra
11 Mayıs 2026 08:21
Prima premium care ve Molfix premium almıştım bebeğim doğmadan önce. Molfixte pişik ve sızdırma sorunu yaşayınca Prima premium care ile devam ettik, memnunuz
B
Beyza ..
11 Mayıs 2026 08:26
Ben pofy bez kullanıyorum hem uygun fiyatlı
hem sızdırmıyor yani kaç saat değiştirmiyorsunuz bilemem de ben 8 saat deneyimledim sızdırmamıştı
hem sızdırmıyor yani kaç saat değiştirmiyorsunuz bilemem de ben 8 saat deneyimledim sızdırmamıştı

Deniz T.
Premium Üye
11 Mayıs 2026 08:28
Molfix in normal serisini kullaniyorum bebekliginden beri suan 5 numara kullaniyorum geceleri de hic sızdırma yapmadı ( tabi bazen hareketli olup bezini baglamakta zorlandigim zamanlar haric 來)
N
Nazlıcan
Premium Üye
11 Mayıs 2026 09:25
Prima premium care kullanıyorum sleepy ve molfix serilerinde pişik yaşayınca primaya geçmiştim aşırı hareket edip bezi kaydırmadığı sürece sızma yapmıyor (12-13 saate kadar denedim) Hatta bebeğinizin bedenlerine uygunsa külot bez de taşma konusunda baya iyiydi bence. Ama aynı beden cırtlı bezden daha küçüktü
T
Tuğba B. ..
11 Mayıs 2026 09:39
Doğdupundan beri molfiks kullanıyorum 13aylk hiç bir sorun yaşamadım
C
Ceren D.
Premium Üye
11 Mayıs 2026 09:40
Yani erkek bebek olduğu için olabilir mi acaba sızdırması ekstradan? Çünkü üşüyor öyle kaçırıyor desem hiç sanmıyorum
O
Ozlem
11 Mayıs 2026 10:00
Smart fit bende kullandım. bez dolu değilken bile sızdırıyordu. Mavi paket olan molfix aldım onunla devam ediyorum sızdırma problemi yaşamadım henüz.

Göktenur B.
11 Mayıs 2026 10:00
Yani erkek bebek olduğu için olabilir mi acaba sızdırması ekstradan? Çünkü üşüyor öyle kaçırıyor desem hiç sanmıyorum
S
Sema D.
Premium Üye
11 Mayıs 2026 10:43
Prima premium care kullanıyorum pişiği vardı şükür pişik de olmuyor artık gece boyu da sızdırma sıfır bu arada gece hiç açmam altını ona rağmen sızdırma yok kaka Cebi olanını kullanıyorum kaka bile sızmıyor
G
Gökçin N.
11 Mayıs 2026 11:14
Prima premium care, çiş kaka cepli olan
Asla sızdırmaz. Tüm bezleri kullandım, tek geçerim
Asla sızdırmaz. Tüm bezleri kullandım, tek geçerim
S
Sifa D.
20 Mayıs 2026 23:18
Merhaba,
benim bebeğim çok küçük doğduğu için cilt hassasiyeti sebebiyle bezlerin içeriğinin sağlıklı olmasına da dikkat etmeye çalışıyorum. Molfixin pure and soft serisini kullanıyorduk, ara sıra taşma yapsa da temiz içerikli olduğu için genel olarak memnunduk ancak artık piyasada daha zor bulunduğu için, kendimce olabildiğince temiz içerikli farklı bezleri denemeye başladım. Minies marka deniyordum bir süredir, çok memnunum. Hem içerik olarak bulabildiğim en düzgün bezlerden biri, hem şuana kadar pişik ve taşma yapmadı üstelik fiyatı da önceki kullandıklarıma göre baya uygun🙏🏻
Sağlıkla büyütün🙏🏻
benim bebeğim çok küçük doğduğu için cilt hassasiyeti sebebiyle bezlerin içeriğinin sağlıklı olmasına da dikkat etmeye çalışıyorum. Molfixin pure and soft serisini kullanıyorduk, ara sıra taşma yapsa da temiz içerikli olduğu için genel olarak memnunduk ancak artık piyasada daha zor bulunduğu için, kendimce olabildiğince temiz içerikli farklı bezleri denemeye başladım. Minies marka deniyordum bir süredir, çok memnunum. Hem içerik olarak bulabildiğim en düzgün bezlerden biri, hem şuana kadar pişik ve taşma yapmadı üstelik fiyatı da önceki kullandıklarıma göre baya uygun🙏🏻
Sağlıkla büyütün🙏🏻
Yükleniyor...