Sızdırmayan Bez

112 görüntüleme
N

Neslihan K. D.

25 Ağustos 2025 08:43
Merhaba. 5.5 aylık oğluma doğduğundan beri prima premium care kullanıyorum. İlk zamanlar arada sırada çişi sızıntı yapıyodu ancak önemsemedim bol bağlamışımdır diye düşündüm. Ancan bu aralar sık olmaya başladı. Şimdi ise birkaç kere prima aktif bebek kullandık onda da sabaha kadar yine tutmadı sızıntı yaptı. Arada molfix ve sleepy de denemiştim ama en iyisinin prima olduğuna karar verdim. Ancak geceleri oğlum uyanmasn diye altını değiştirmediğim bez sızıntı yaptığı için malesef tamamen üst ve alt değiştirmiş oluyorum. Bu sebeple de daha çok uyanıyor haliyle. Siz bebeğinizin altını gece değiştiriyor musunuz? Yoksa benim oğlum çok mu işiyor da bezi sızıntı yapıyor.
G

Gükten K.

25 Ağustos 2025 08:48
Bebeğiniz çok yapabilir ancak gece illaki bir değişim oluyor. Beziniz ile kaynaklı da olabilir. Ben molfix premium kullanıyorum bir yaşında şuan hiç sızdırma yapmadı değiştirmesem dahi. Benim bebeğim aşırı yapıyor, ben en ufakta bile değiştiririm zaten
E

Elif S. A. ..

25 Ağustos 2025 08:50
merhaba oglum 16 aylık erkek ilk molfix kullandık baslarda cok memnundum ancak 7 aylıktan sonra aşırı sızıntı yapmaya basladı geceleri hem bez değiştiriyordum hem üstünü hem yatak çarşaf her yer batıyordu sonra külot bez denedim malesef oda aynıydı en son goon markası denedim aşırı memnun kaldım artık sızma yapmıyor erkek bebekse eger bi beden büyük almanızı tavsiye ederim 🤍
Yasmina Y. Ö.

Yasmina Y. Ö.

İç Mimar

25 Ağustos 2025 08:54
Benim bebeğim 6 aylık doğduğundan beri prima premium care kullanıyorum. Dediğinizi 3 numaraya geçmeden önce yaşamıştım. 3 numara için kilosu yeterli değildi, yarım kilo kadar azdı ama yine de 2 den 3e geçince düzelmişti. Sizde bir büyük numarayı deneyin isterseniz. Gece hiç bez değiştirmiyorum ben. Kaka yapmadığı sürece. Çok aşırı da çiş yapsa premium care hiç sızdırmıyor
N

Neslihan K. D.

25 Ağustos 2025 09:02
Yasmina bende 2 numaradayım bebeğim 6.5 kilo. Ama 2 numara küçük gelmiyo bize gayet normal görünüyor. O zaman 3 numaraya geçeyim olmazsa birde öyle deneyeyim.
N

Neslihan K. D.

25 Ağustos 2025 09:03
Cevaplarınız için teşekkür ediyorum
Yasmina Y. Ö.

Yasmina Y. Ö.

İç Mimar

25 Ağustos 2025 09:25
Benim de küçük gibi değildi aslında ama bir deneyeyim dedim ve şikayetim kalmamıştı hiç. Umarım sizinde öyle olur. Gece bez değiştirmek zorunda kalmazsınız

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir