Sivrisinek Isırıgı
321 görüntüleme

Yeter A.
22 Temmuz 2026 00:31
Bebegım yüzünde ıkı tane küçük nokta xıktı sınek ısırıgı dedım gecer sandm bı somrakı gece uykudayken kasıntı yapmış sabah yüzü kırmızı noktalarda dolmuştu ve açıkta kalan kol bılekelrınde doktor sinek ısırıgı degıldır dedı ,kızamık olsa ates olur dedi su cıcegınede benzemiyor gecmıyorda bazılsrı kuruyup sönüyor ama yüzünün farklı yereınde tekrar cıkuyot ve kasıyor sürekli kolunda var bıde baska yerde yok . Alerjı yapmış olabılıt dedı sururp yazdı bude krem krem sürdüm uyuyoken ama uyandığında tekrar kızarmıstı anlamdm başından böyle busey gecen oldu mu napmalıyım

Tay
22 Temmuz 2026 00:46
Başıma gelmedi ama el ayak hastalığı olabilir mi

Yeter A.
22 Temmuz 2026 00:49
Başıma gelmedi ama el ayak hastalığı olabilir mi

Yeter A.
22 Temmuz 2026 00:50
Ama hereyeı ağzına götürüyor memlektettwyız daga dıgal ortama gırıbve bünyemi alsık degıldı anlamdm

Tay
22 Temmuz 2026 00:50
Geçmiş olsun
G
Gül Y.
22 Temmuz 2026 11:33
Bizimde önce sadece kollarında olan kızarıklıklarımız vardı o kadar çoktu ve cildi pütürlüydü ki doktora götürdüğüm halde içim rahat etmiyordu ama doktorumuz bu alerji değil kızamık gibi bir hastalık da değil kendiliğinden geçecek dedi. Kollarından gövdesine oradan da bacaklarına geçti sonra tamamen kayboldu tabi bu sırada ben nemlendiricisini sürmeye devam ettim belki sizinki de böyle geçer

Yeter A.
22 Temmuz 2026 11:48
İnşalla hamgı nemlendırıxı kullandınız acaba bide kasıntı oluyor muydu sizfe
G
Gül Y.
22 Temmuz 2026 11:55
İnşalla hamgı nemlendırıxı kullandınız acaba bide kasıntı oluyor muydu sizfe
Yükleniyor...