Sıvı Kaka Olduğu Halde Yapamıyor

128 görüntüleme
S

Sevgül C.

2 Eylül 2025 11:56
Merhabalar bebeğim 5 aylık kakası sıvı olduğu halde yapamıyor kendi başına uyarı verince baya bi yapıyor doktora götürdüm çatlak vs yok günde iki kere mama veriyorum diğerlerinde emziriyorum
N

Nurten

2 Eylül 2025 11:59
İzlediğim videolardan anladığım kadarıyla aslında kaka çıkışı gaz çıkışı demek. Bebeğiniz belkide gazını çıkaramıyor gaz masajı yaparak belki rahatlar.
T

Tuğba B. ..

2 Eylül 2025 12:10
Benim bebeğimde öyle kan ilacından sonra oldu sıvı olduğu halde yapamıyor fitil ile düzene soktuk gibi
S

Sevgül C.

2 Eylül 2025 12:12
Ben fitilde atsam malesef yapmıyor
S

Sevgül C.

2 Eylül 2025 12:13
Nasıl bir yol izleyeceğim bilmiyorum
Ö

Özge B.

2 Eylül 2025 12:14
Bende aynı sorunları yaşadım yapmak istemiyodu ağlıyodu kendini kasıyodu bende de tam tersi doktora götürdüm fitil önermedi alışkanlık haline döner dedi müdahalede bulunmadan yapmasını istiyoruz dedi
Ö

Özge B.

2 Eylül 2025 12:17
Benim bebeğim ek gıdadan sonra oldu sade sıvı besleniyosa farklı bi durum
Z

Zeynep A.

2 Eylül 2025 12:17
Bisiklet hareketi yapın çok iyi geliyor ve bacaklarını tutun karnına götürürken karnına bastırın sola ortaya sağa yapın ıkınmasını sağlayın
S

Sevgül C.

2 Eylül 2025 12:19
Onları da sürekli deniyorum değişik olan poposuna uyarı verdiğim de hemen yapıyor olması
Z

Zeynep A.

2 Eylül 2025 12:25
Anaaa yavru kediler de öyle 🥰☺️ kaslarını henüz maalesef kullanmayı bilmiyorlar umarım çözüm yolu bulursunuz
S

Sevgül C.

2 Eylül 2025 12:54
İnşallah çok zorlanıyor elinden birsey de gelmeyince insanın malesef
Z

Zeynep A.

2 Eylül 2025 13:31
Anlıyorum sizi ben de uzun süre pişikle uğraştım insan çok üzülüyor
A

Ayşin M. A.

2 Eylül 2025 16:57
Eğer gazını çıkarıyorsa önemli olan gaz çıkarmasıymış ve çişini yapması bebeklerde dönem dönem oluyormuş benim de 1 buçuk aylık bizde aynı durumda oluyoruz ara ara
S

Sevgül C.

2 Eylül 2025 16:58
İnş dediğiniz gibi geçici birdurum dur

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir