Siveno Sprey

405 görüntüleme
A

Ayşegül A.

20 Haziran 2026 23:19
Kızım 3 aylık siveno sinek ve kene koruyucu spreyini kullansam herhangi bir sakıncası olur mu ?
E

Ece ..

21 Haziran 2026 02:39
Sakınca kısmını bilmiyorum ama ben 7.5 aylık bebeğime kullandım sabah 8 yerinden sinek ısırmıştı hiç bir etkisi olmadı
Ö

Özge Ç.

Premium Üye
21 Haziran 2026 03:03
Okuduğum şeylere göre siveno iki yaş sonrası kullanılıyor daha küçük bebek için incia markası tercih ediliyor . Ama etkinliği konusunda bir şey diyemiyorum sadece bu lar bitkisel içerik olduğu için tekrar etmek gerekiyor
Çağla Y.

Çağla Y.

21 Haziran 2026 07:24
Ben kullanmıştım 3 4 aylık iken hic bir ise yaramiyor kokusu da bayıyor insani çok kötü. Simdi kizim yaşına girdi bu yaz içinde incia aldım onun da kokusu aynı ve sürdüm 2 saat içinde bile her yerinden sinek ısırmıştı. Baska marka arayışı içindeyim sizde baska markaları araştırın bence
Hatice E.

Hatice E.

Premium Üye
21 Haziran 2026 09:58
Merhaba, cuma çocuk doktorumuza sordum bende kızım 4 aylık. 1 yaşına kadar kesinlikle önermiyorum dedi 1 yaş sonrasıda kıyafete sıkılmalı dedi onun yerine açık havada kullanmak üzere pusete-bebek arabasına cibinlik aldım evde ise sineklik var.
Göktenur B.

Göktenur B.

21 Haziran 2026 10:19
3 yaş öncesi hiç bir marka önermiyor takip ettiğim bı doktor içerik yüzünden
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir