Siveno - Sinek ve Kene Koruyucu Sprey
236 görüntüleme
E
Elif Ö.
17 Haziran 2025 08:45
siveno markasının sinek/kene koruyucu spreyini aldım, gördüğüm kadarıyla bir çok kişi de bebeğine kullanıyor ancak aldıktan sonra 2 yaş ve üzeri bebekler için kullanılması gerektiğini gördüm, içeriği temiz bildiğimiz bir marka ama emib olamadım 7 aylık bebeğim için kullanabilir miyim herkes kullanıyor sosyal medyada gördüğüm kadarıyla
F
Fatmanur Y.
17 Haziran 2025 08:59
Bende aynı şeyi merak ediyorun
G
Gizem K.
19 Haziran 2025 06:41
Sivenonun losyon diye satılanı var o yenıdogandan ıtıbaren kullanılabılır bahsettiğiniz sprey 2 yas altı kullanıma uygun degıldır
Ş
Şükran A. ..
19 Haziran 2025 06:43
Sivenoyu iki yaşından önce kullanımına uygun değil diye okumuştum altarnatif spreyler araştırabilirsiniz ama ne spreyi ne marka olursa olsun doğrudan cilde temas edip sıkmayın kıyafetinin uzerine ya da cilde ilk önce güneş kremi şurup sonra spreyi sıkın cildi koruyalım güneş kremi ile
A
Ayşenur K.
20 Haziran 2025 04:01
Incia markası alabilirsiniz. İçeriği temiz ve yenidoğandan itibaren kullanabilirsiniz
T
Tuğçe Ş.
25 Haziran 2025 17:03
Incia markası hiçbir yerde bulamadım stok
N
Nursema Ş.
27 Haziran 2025 12:42
Osman hoca sivenoyu paylaştığında 2 ya da 3 yaşa kadar olması lazım tam hatırlamıyorum ama kıyafete sıkın kesinlikle vücuda sıkmayın yazmıştı. Sanırım kıyafet üzerinde kullanılabiliyor.
Y
Yasemin İ. K.
28 Haziran 2025 11:07
2yaş altı bebeklerde ten teması olduğunda allerji yapma ihtimali fazla olduğu için öyle söyleniyor. Siveno ve incia içeriği temiz iki ürün, ben kıyafet ve ayakkabısına sıkıyorum bolca