Sitem
48 görüntüleme
A
Ayşe A.
14 Temmuz 2025 08:06
Ya bazen o kadar çok üzülüyorum ki bazı şeylere yeni anne oldum oğlum daha 3 aylık ve Instagramda olan “instamom” kitlesi yüzünden kendimi sürekli eksik hissediyorum ki araştıran bilen öğrenmeye çalışan bi insanım ne kadar etkilenmemeye çalışsam da bi noktada ya ben bilmiyor muyum acaba ben bu çocuğa yetemiyor muyum herkes her şeyi çok kolay yapıyor ben yapamıyorum ben eğitemiyorum diye düşünüyorum bide uyku eğitmenleri (doktorlardan kesinlikle bahsetmiyorum ) yok öyle uyutmayın böyle uyutun yok kucağa almayın yok sallamayın yok yanında durmayın ya neden insanları bu kadar yetersiz hissettiriyorsunuz ki anneleri olarak zaten yeterince zor bir insan yetiştirmek. Her kaydırmamda bunu yapmalı bunu yapmamalı buna dikkat resmen korku tüneli gibi olmuş rica ediyorum böyle insanların videolarını çok dikkate almayın çocuğunuz için en iyiyi siz ve doktorlarımız biliyo onlar sırf etkileşim almak için bile bu tarz şeyler yapıyor
A
Adviye T.
14 Temmuz 2025 08:08
Size o kader çok katılıyorum ki. Bebeğim ek gıdaya başlayacağı dönem “instamom”lardan etkilenip bir üsür alışveriş yaptım. Hepsi boşa. Ve sanıyordum ki bebeğim onları yiyecek. Halbuki süreç öyle işlemiyor. Sadece iyi geçen günlerini paylaşıyorlar. Kendilerinin enerjik olduğu bir günü. Annelik öyle bir şey değilmiş asla. İnsanların psikolojisini olumsuz etkiliyolar
M
Merve D. D.
14 Temmuz 2025 08:11
Annelik içgüdüsel olarak sana bebeğin için doğruları sunuyor. Bebeğinin beslenmesi için dünyada en sağlıklısı anne sütü ve senin bebeğin içinde sadece sende olan… bu bile kanıtı… Süreç zaten cok zor uykusuzluk, rutinlerin değişimi, sorumluluk kaygılar… bizi düşürecek bir enerjiye yer yok… Bebeğin nasıl istiyorsa öyle.. nasıl ki dünyaya gelecekleri tarihi biz değil onlar belirliyor bu işte böyle…