Sırt Üstü Yatmıyor Anakucağında Uyumak İstiyor

108 görüntüleme
Ş

Şule

5 Mayıs 2026 09:50
5. Aylıktan itibaren (şuan 11 aylık) sırt üstü uyuyamıyor haftanın 5 günü neredeyse ağlayarak uyanıyor geceleri. Ayaklarını da karnına çekiyor bu gazdan diye düşünüyorum ne zamana kadar böyle devam edecek. Anakucağında çok güzel uyuyor
Göktenur B.

Göktenur B.

5 Mayıs 2026 10:23
Benim oğlum da 9 aylık sürekli yüzüstü uyuyor bazen uykusunda emekleme pozisyonu alıyor ama bizimki gazdan değil sürekli uyandığı gibi oturur hale geldiği için uyanmak istiyor ama uyku ağır geliyor sizdeki sorun gazsa yemekelrine kimyon ekleyin gaza iyi gelir
F

Fatma

Premium Üye
5 Mayıs 2026 10:39
Reflü olabilir mi acaba bi bakın isterseniz belirtilerine
B

Berfin Ö.

5 Mayıs 2026 10:47
Gazdan olmaz. [5.aydan](5.aydan) itibaren pek gaz problemi yasanmaz. Reflu olabilir mi?
Ş

Şule

5 Mayıs 2026 10:52
Ultrason ile bakıldı. Reflü yok, gaz olabilir dedi doktor. İngiltere’de yaşayan arkadaşım var onun da bebeği aynı problemi yaşıyormuş doktor gaz demiş yani bağırsak hareketleri olduğu için ondan dolayı demiş
E

Ece U.

5 Mayıs 2026 11:58
Ayaklarını karnına çok çekiyor ve huzursuzlaniyorsa böbrek taşına da baktırın derim benim bebeğimde de aynı sıkıntı vardı batın ultrason çektirdik ve 2 böbreğinde taş çıktı şuan 8 aylık 2 buçuk ay oldu öğreneli ama elden gelen bir şey yok
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir