Sırt Üstü Düşme

490 görüntüleme
Melike A.

Melike A.

2 Mayıs 2026 20:37
Oğlum 15aylık bugün sırt üstü sert bir zemine düştü ilk kontrol ettiğimde şişlik yoktu 1saat sonra kafa arkası şişti acilr götürdüm röntgen cektirdik doktor röntgenınin temiz oldugunu korkulcak bişeyin olmadıgını söyledi ancak aradan 4 5 saat geçti ve oglum kafasına dokundurtmuyo hemen cekiyo yüzünü kıtıştırıyo ve aglıyo o tarafa dogru yatamıyo ne yapabilirim
C

Ceren

2 Mayıs 2026 20:40
24 saat mutlaka gözlem altında tutun
S

Selin K.

2 Mayıs 2026 20:44
Röntgen mi çekildi tomografi mi?
Melike A.

Melike A.

2 Mayıs 2026 20:48
Selin Kurtoğlu
Röntgen mi çekildi tomografi mi?
Röntgen cektirdi doktorumuz
Melike A.

Melike A.

2 Mayıs 2026 20:48
Ceren
24 saat mutlaka gözlem altında tutun
Gözlemliyorum ama soguk kompleks uygulayamıyorum malesef dokundurtmuyo kafa arkasına
S

Selin K.

2 Mayıs 2026 21:07
Ne kadar yüksekten düştü
Sibel Y.

Sibel Y.

2 Mayıs 2026 21:11
Çocuk düştüğü için canı acımıştır ve o bölgeye karşı daha hassastır röntgende kanama vs gibi bir bulgu olsa sizi göndermezlerdi bu süreçte sert bir zemin olduğu için bölge hassas çocukta travma gibi gir durum söz konusu dokundurmuyor çünkü acıyor
S

Selin K.

2 Mayıs 2026 21:12
Muhtemelen bebeğinizin düştüğü yerdeki acıdan rahatsız oluyordur. Yükseklik 1 metreden azsa çok endişe etmeye gerek yok. Yine de siz mutlaka 24 saat gözleyin. Bebeğinizi en iyi siz tanırsınız her zamanki halinden farklı bir durum fark ederseniz, örneğin uyku vakti değil ama uykulu, uyku vakti ama çok huzursuz devamlı ağlıyor, uykudan uyandıramıyorsunuz gibi…, fışkırırcasına bir kusma olursa, kafasındaki şişlikte büyüme, yumuşak sanki içi su dolu gibi yumuşak bir şişlik olursa mutlaka tekrar acile gidin.
S

Selin K.

2 Mayıs 2026 21:13
Röntgenden ziyade genelde tomografi çekilir böyle durumlarda ama doktorunuz risk görmediyse radyasyona maruz bırakmamak için belki röntgen çekilmiş olabilir.
S

Selin K.

2 Mayıs 2026 21:15
Emzirmeye devam ediyorsanız gece bir iki defa uyuyor da olsa rüya öğünü gibi emzirip emmesi her zamanki gibi mi onu da kontrol edebilirsiniz
Melike A.

Melike A.

2 Mayıs 2026 23:27
Selin Kurtoğlu
Ne kadar yüksekten düştü
65 70 cm kadar yükseklikten düştü
Melike A.

Melike A.

2 Mayıs 2026 23:28
Sibel Yılmazer
Çocuk düştüğü için canı acımıştır ve o bölgeye karşı daha hassastır röntgende kanama vs gibi bir bulgu olsa sizi göndermezlerdi bu süreçte sert bir zemin olduğu için bölge hassas çocukta travma gibi gir durum söz konusu dokundurmuyor çünkü acıyor
2 farklı doktor gördü röntgenı ikiside bi sıkıntı yok dedı
Melike A.

Melike A.

2 Mayıs 2026 23:31
Selin Kurtoğlu
Muhtemelen bebeğinizin düştüğü yerdeki acıdan rahatsız oluyordur. Yükseklik 1 metreden azsa çok endişe etmeye gerek yok. Yine de siz mutlaka 24 saat gözleyin. Bebeğinizi en iyi siz tanırsınız her zamanki halinden farklı bir durum fark ederseniz, örneğin uyku vakti değil ama uykulu, uyku vakti ama çok huzursuz devamlı ağlıyor, uykudan uyandıramıyorsunuz gibi…, fışkırırcasına bir kusma olursa, kafasındaki şişlikte büyüme, yumuşak sanki içi su dolu gibi yumuşak bir şişlik olursa mutlaka tekrar acile gidin.
Kusma yok ama ben korkudan uyutmadım uyku saatınde doktor ilk 4 saatte olacak olurdu dedı genede ben korktum uyku saatınde uyutmadım kalabalık aile içinde tuttum benim farkedemediğim olursa yanımdaki annemler farkeder bişey belki dıye herkes bişey yok görünüyo dedı ancak soguk kompleks yaptırmıyo hemen aglıyo
Melike A.

Melike A.

2 Mayıs 2026 23:32
Selin Kurtoğlu
Röntgenden ziyade genelde tomografi çekilir böyle durumlarda ama doktorunuz risk görmediyse radyasyona maruz bırakmamak için belki röntgen çekilmiş olabilir.
Röntgende sorun olursa tomografi cekıyoruz dedıler şehir hastanesınde cocuk acılde bakılmadı bizi erişkin acilde mavi alana gönderdıler
Melike A.

Melike A.

2 Mayıs 2026 23:34
Selin Kurtoğlu
Emzirmeye devam ediyorsanız gece bir iki defa uyuyor da olsa rüya öğünü gibi emzirip emmesi her zamanki gibi mi onu da kontrol edebilirsiniz
Emiyo evet ama acıyan tarafta emerken huzursuz emıyo sag tarafta emıyo herzamankı gıbı sol tarafta meme agzına gırene kadar kafayı koymak ıstemıyo
S

Selin K.

3 Mayıs 2026 15:41
Endişe etmeyin çok yüksekten de düşmemiş muhtemelen düştüğü yerin acısındandır o halde, çok geçmiş olsun.
Melike A.

Melike A.

4 Mayıs 2026 17:02
Selin Kurtoğlu
Endişe etmeyin çok yüksekten de düşmemiş muhtemelen düştüğü yerin acısındandır o halde, çok geçmiş olsun.
Tesekkür ederim
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir