Sinirlenince Kendini Sıkıyor

286 görüntüleme
S

Sena S.

25 Temmuz 2026 02:22
Bebeğim sinirlenince ya da bir şeye şaşırınca dişlerini sıkıp ellerini yumruk yapıyor 1 yaşında bu normal mı ya çok uzun sürmüyor videoy alıp doktora göstermek istiyorum ama denk getiremiyorum yaşayan var mı
Büşra T.

Büşra T.

25 Temmuz 2026 02:34
Evet benim bebeğim de o şekilde tepkisini gösteriyor bir sorun olduğunu hiç düşünmedim ben de aynı şekilde sinirlenen biriyim belki de öyle taklit ederek öğrendi diyorum küçük insan tanesi için :) çokta komik görünüyor bunu yaparken :)
S

Sena S.

25 Temmuz 2026 02:35
Büşra T.
Evet benim bebeğim de o şekilde tepkisini gösteriyor bir sorun olduğunu hiç düşünmedim ben de aynı şekilde sinirlenen biriyim belki de öyle taklit ederek öğrendi diyorum küçük insan tanesi için :) çokta komik görünüyor bunu yaparken :)
Evet bende çok gülüyorum komik görünüyor ama ilk bebeğim olduğu için hep “acaba sorun mu?” Kafasındayım danışmak istedim 🥹
Büşra T.

Büşra T.

25 Temmuz 2026 02:38
Benim de ilk bebeğim 11 aylık şuan yaklaşık 2 aydır bu şekilde istediği olmadığında sinirleniyor sakince yaklaşıp anlamaya çalışıyorum işaret ederek göstermesini bekliyorum ya da olmayacak bişeyse anlık odağını değiştiriyorum böyle çözüyoruz şimdilik bir sorun olduğunu hiç düşünmedim ama yeni keşfettiği süreçte gün içinde daha sık sık yapıyordu hatta
S

Sena S.

25 Temmuz 2026 02:39
Büşra T.
Benim de ilk bebeğim 11 aylık şuan yaklaşık 2 aydır bu şekilde istediği olmadığında sinirleniyor sakince yaklaşıp anlamaya çalışıyorum işaret ederek göstermesini bekliyorum ya da olmayacak bişeyse anlık odağını değiştiriyorum böyle çözüyoruz şimdilik bir sorun olduğunu hiç düşünmedim ama yeni keşfettiği süreçte gün içinde daha sık sık yapıyordu hatta
Teşekkür ederim paylaşımınız için 😊🫶🏻❤️
J

Jale K.

25 Temmuz 2026 09:04
Benım kızımda 28aylık oda sinirlennce dişlerini sıkıp elını yumruk yapıyor bızden gordugunu dusunmuyorum nasıl ogrendı [bılmıyorum.gecer](bılmıyorum.gecer) sanırım bende takılıyorum aslında ama takılmamayada calısıyorum aradayım🤓
.

.....

25 Temmuz 2026 11:41
9 aylık benim kızımda öyle yapiyor sinirini gösteriyor istediği olsun istiyor anlaşılmaya çalışıyorlar bence
M

Meryem D.

26 Temmuz 2026 23:29
Benim kızımda 8 aylık sinirlenince kendını sıkıp gerıye atıyor kafasını birkaç gündür var yeni çıktı buda bize
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir