Sinirlenince Isırıyor 13 Aylık

169 görüntüleme
N

Nil B.

17 Ocak 2026 13:34
Gittikçe öfkeli ve mutsuz çocuğa dönüşüyor kızım ,güldüğü an sayısı çok az. Ekran vermiyoruz sadece görüntülü konuşma yapıyoruz,neredeyse her gün dışarı çıkarıyorum. Ama altını ve kıyafetini değiştirirken krizlere giriyor istemediği bir şey olduğu zaman koparırcasına ısırıyor evde sürekli bir kaos hakim. Sakin kalmaya çalışıyorum ama nasıl davranmam gerektiği hakkında yardımcı olur musunuz
M

Melike g.

17 Ocak 2026 21:58
12 aylık benim bebeğim de bay bay yapmıyor çok endişeleniyorum sizin ki kaç aylık yaptı. Bence şu an bebeğiniz 1 yaş atağın da benim ki de istediği olmayınca çığlık atıyor
Yaren İ. K.

Yaren İ. K.

Uzman Klinik Psikolog

20 Ocak 2026 12:34
Nil hanım bebeğiniz kaç aylık?
N

Nil B.

20 Ocak 2026 13:19
@Yaren İlayda Korman merhaba Yaren hanım şuan 13 aylık ısırma saç çekme çığlık çığlığa ağlama var çok çabuk sinirleniyor
S

Sema S.

2 Şubat 2026 22:28
Benim oğlum da 20 aylık, bulaşık yıkarken veya yemek yaparken gelip bacaklarımı ısırıyor onla oynamamı istiyor başka bişeyle ilgilenmemi istemiyor
D

Damla H. ..

17 Şubat 2026 00:23
Benimki de 13 aylık kıyafet değiştirmek ve alt değiştirmek bizim için işkence gibi bağıra bağıra ağlıyor biri duysa çocuğun canı yanıyor falan sanar. Ama gördüğüm kadarıyla hiçbir çocuk bu işleri sevmiyor. Bizimki de çok ısırıyordu birkaç hafta öncesine kadar hala ara ara devam ediyor ama diş sancısı için osanit falan verdiğimizde daha az ısırdığını fark ettik, bu aylarda azılar çok kaşınmaya başlıyormuş muhtemelen onun da etkisiyle sinirli oluyorlar

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir