Sinek Kovucu

393 görüntüleme
G

Gamze Ç.

1 Mayıs 2026 21:53
Merhaba köyümüzde çok fazla sivrisinek var bebeğime ne önerirsiniz kendisi 3 aylık ve tabii ki güneş kremi önerilerinizi bekliyorum
E

Esra G.

1 Mayıs 2026 22:09
Siveno aldım ben ikisini de öneririm
Afranur K.

Afranur K.

1 Mayıs 2026 22:25
6 ay altındaki bebeklere güneş kremi önermiyor doktorlar,direk güneş ışığına maruz bırakmayın, şapkası vs. Olsun mutlaka.

Sinek kovucu ben de siveno aldım ancak güneş kremi önerilmiyorsa bu öneriliyor mu bilmiyorum araştırın isterseniz
Elif T.

Elif T.

1 Mayıs 2026 22:37
Sinek ve kene koruyucu önerilmiyor ne yazık ki 6 aydan küçük bebeklere
Ceyda A. Ö.

Ceyda A. Ö.

1 Mayıs 2026 23:13
Mustelanın bebekler için sinek kovucusu var ben yurtdışından almıştım Türkiye’de satışı var mı bilmiyorum öneririm
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
3 Mayıs 2026 21:35
Sivrisinek Kovucu ve Güneş Kremi Önerileri

3 aylık bebeğiniz için uygun sivrisinek kovucu ve güneş kremi seçenekleri araştırdım. İşte bazı öneriler:

Sivrisinek Kovucu:
+ İncia markasının sivrisinek kovucu losyonu temiz içerikli ve 15 aylık bebeklerde kullanılabiliyor.
+ Siveno'nun sivrisinek kovucu spreyi de iyi bir seçenek ancak 2 yaş üzeri için öneriliyor. Kıyafetlerine sıkabilirsiniz.
+ Nurse Harveys markasının ürünleri de iyi yorumlar almış.
Güneş Kremi:
+ Siveno ve İncia organik sertifikalı ürünleri güvenle kullanabilirsiniz.
+ Minela care markasının güneş kremi temiz içerikli ve 6 aylık bebeklerde kullanılabilir.
+ Mustela'nın güneş kremini de 7 aylık bebeklerde kullanabilirsiniz.

Kullanım İpuçları:

1. Sivrisinek kovucu olarak kıyafetlere sıkın, cilde temas ettirmeyin.
2. Güneş kremi olarak bebeğinizin cildine uygun olanı seçin ve doktorunuzun önerilerine uyun.
3. Her iki ürün için de talimatları dikkatlice okuyun ve önerilen dozajı aşmayın.

Umarım bu öneriler yardımcı olur!

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Sivrisinek Kovucu 2 Yaş Altı
2. Sivrisinek
3. Sivrisinek Kovucu 2 Yaş Altı
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir