Silikon Uç ile Emzirme

151 görüntüleme
G

Gülizar T. ..

25 Haziran 2025 15:32
Merhaba hocam oğlum beş aylık oldu hala silikon uç ile emiyor ilk başta göğüs ucum yoktu sezeryanla doğum yaptım sütüm gelmedi gelmesi için emzirmek zorundaydım silikon uç ile emzirdim ama sonrasında bıraktıramadim çeşitli yöntemler denedim silikon ucu keserek bıraktırma en aktif emdiği anda memeyi sunma vs ancak bir türlü bıraktıramıyorum haliyle çok fazla gaz problemi yaşıyoruz gürültülü kaka yapma hafif mukuslu kakası mevcut kolik sancıları devam ediyor relactaz damla kullanıyoruz ve probiyotik kullanıyoruz aylık kilo alımı 1000 Gr 1200 Gr civarında ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim lütfen yardım 🙏🙏
S

Sümeyye S.

25 Haziran 2025 18:41
Merhabalar benim bebeğimde 3 aylık oldu şuan bende sizin gibi silikon uçla emziriyordum. Göğsümü tutmuyordu. Göğüs ucunu ağzına yerleştirdikten sonra bir parmağınız göğüs ucunuzu damağına göre yerleştirin o şekilde tutuyor. Silikon uç ağzının tamamını doldurduğu için normal göğüs tutamıyor. Ben bu yöntemle alıştırdım
İ

İrem H.

27 Haziran 2025 21:35
Merhaba sizi cok iyi anliyorum bende normal dogurdum sutum vardi 40-1 dogmasina ragmen emme refleksi yoktu agiz oynamiyodu hastanede silikon uc verdiler 15gun mahfoldum emziricem diye sonra hersey normale donunce o silikon beni mahfetti cok zor ve birakicagima inancim sifirdi cevre baskisida cabasi en son birilerini girtlaklicakken taaaa kiiii sunu denedim 4. Ayimiza yakindik bi videoda kopek pozisyonu emzirme denedim. Cocuk yatiyor sirt ustu uzerine cikiyorsunuz o sekilde tutuyor bizimki tuttu sonra tutamadi filan biraz zor ama asla aglatmayin ben basta aglatiyodum inada inat olmuyor sonra birgun otururken gogsumle doyduktan sonra yuzune dokundurdum vurur gibi yaptim guldu eglendi ve tuttu şok gecirdim yok canim tutmamistir raslantidir dedim bikac kere daha kopek pozisyonu denedim asla zorlamayin bir iki ceksin biraksin sonra silikonla emzirirken yanlsilikla cektigi an deneyin ve aglamadan birakin bikac gune inaniyorum sizinkide birakir insallah rabbim yardimciniz olsun biraktirdigimda sadaka vermistim……
G

Gülizar T. ..

28 Haziran 2025 10:22
Teşekkürler deneyeceğim 🙏🙏
K

Keziban A. G.

2 Temmuz 2025 18:39
Biz de 4. Ay da bıraktık gece emmesinde yarı uykulu olduğu zaman denedim bir kaç gün sonra silikonu bıraktık

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir