Silikon Uç Hakkinda
99 görüntüleme
N
Nur A.
24 Nisan 2026 12:30
Bebegim suan 21 günlük. Gogus uçlarım olmadığından alamamıştı ilk emzirmeye başladığımda silikon uc ile devam ettik. Sol göğüste birazda olsa almaya basladi ama onda da sinirleniyor emerken 5 dk aktif emiyor sonra ardindan sinirlenerek ara ara birakarak emiyor 10 dk yi zor tamamliyor. Sonra biraz daha emmesi için silikon uc ile devam ediyorum. Ama sağ göğsümü hiç alamiyor silikon uc olmadan. Herkes biraktir diyor ama ben kiyamiyorum doydugunu ve kilo aldigini görmek memnun ediyor. Illa bıraktırmam gerekir mi sorun olur mu bu sekilde devam etmek. Biraz daha cenesi kuvvetlenince kendisi bırakır diye düşünüyorum. Benzer durum yasayan var mı?
S
Seda F. Ş.
Premium Üye
24 Nisan 2026 12:39
Bende de birebir aynı sorun var. 2 Aylık olduk hala kullanıyoruz. Silikonsuz emmek istemiyor. Sağ mememi hiç alamıyor uç olmadığından. Bırakmak istiyorum ama emmemesinden daha iyi. Kilosu da iyi. Gidene kadar devam edicem mecbur ben. Kilo alıyorsa bence sorun olmamalı ya. Hiç emmemesinden iyidir bence

Begüm A.
24 Nisan 2026 12:42
O şekilde 2 sene emziren kişiler var tanıdığım fakat benim 2 ay böyle uçla emdi sonra hiç istemedi . Şu an sağarak veriyorum .Sağlık ocağında ebe sütün azalır silikon uçla demişti sağınca da azalır demişti ama şükür şu an iyi gidiyor bu süreç kişiden kişiye değişiyor bence
A
Aysu A.
24 Nisan 2026 12:43
Kızım şu an 11 aylık ve 5 ay silikon ucu ile emzirdim. Yenidoğan döneminde göğsüm yara olmuştu ve iyileşmesi için kullanmaya başladım daha sonra düzelince bebeğim memeyi istemedi ve silikon uç olmadan emmiyordu. Fakat 5. Aya doğru ara sıra denemeler yapıyordum. Biraz meme, biraz silikon ucuyla.. bi zaman sonra kendi kendine bıraktı. Silikon uc ile istemiyor şimdi. Devamlı silikon uc ile gezmek beni çok bezdirmişti ama çok şükür atlattık.
Yükleniyor...