Silikon Uç Bırakma

85 görüntüleme
S

Seda Ö.

28 Mart 2026 01:39
Arkadaşlar beni. Kızım silikon uç olmadan emmiyo her yolu denedim meme ucumda var yani 5 dk emiyo ucu daha belirginleşince ağzına veriyorum ağlıyo ağlıyo tekrar takıyorum öyle içiyo nasıl bıracagız bunu
E

Esra G.

28 Mart 2026 01:53
Kızınız kaç aylık benim kızım da silikon uçla emiyordu malesef ne yaparsam yapayım bıraktıramadım ama [4.ayda](4.ayda) kendi kendine bıraktı istemedi o zamanlar okuyordum böyle yorumları genelde bebeklerin kendi kendine bıraktığını yazıyorlardı ihtimal vermiyordum
S

Seda Ö.

28 Mart 2026 01:54
Esra Güngör
Kızınız kaç aylık benim kızım da silikon uçla emiyordu malesef ne yaparsam yapayım bıraktıramadım ama [4.ayda](4.ayda) kendi kendine bıraktı istemedi
Benim 4 ay 1 haftalık keşke bıraksa çok sevinirim zor oluyo onu tuttur ağzıma sok ne bileyim hep sütünü daha hızlı içer sade meme emse
E

Esra G.

28 Mart 2026 01:59
Evet zor gerçekten ama belki de bir aya kendisi bırakır ben son zamanlarda arada silikonsuz teklif ediyordum ama hiç zorlamadım bir gün almaya başladı, inşallah sizin de öyle olur bu arada [5.ayda](5.ayda) bırakmış kızım 4te değil şimdi bir teyit ettim de 🤭 olur bence büyüdükçe kendileri istemiyor
S

Seda Ö.

28 Mart 2026 02:01
Esra Güngör
Evet zor gerçekten ama belki de bir aya kendisi bırakır ben son zamanlarda arada silikonsuz teklif ediyordum ama hiç zorlamadım bir gün almaya başladı, inşallah sizin de öyle olur bu arada [5.ayda](5.ayda) bırakmış kızım 4te değil şimdi bir teyit ettim de 🤭 olur bence büyüdükçe kendileri istemiyor
Bırakınca daha iyi süt akışınız oldu değil mi inş öyle olur
E

Esra G.

28 Mart 2026 02:03
Seda Ölmez
Bırakınca daha iyi süt akışınız oldu değil mi inş öyle olur
Silikonla tam boşaltamıyor gibi geliyordu memeyi, sıkmayın canınızı ama ne kadar kişiden dinlediysem bende dahil kendisi bıraktı, sağlıklı olsunlar da
S

Seda Ö.

28 Mart 2026 02:07
Esra Güngör
Silikonla tam boşaltamıyor gibi geliyordu memeyi, sıkmayın canınızı ama ne kadar kişiden dinlediysem bende dahil kendisi bıraktı, sağlıklı olsunlar da
Tabi canım öyle kendi bıraksın daha ne yapayım cok denedim ucu çıkıyo agzına sokuyorum aglıyo sağım yapıp ucunu çıkartıyorum yine ağlıyo değişik bebek 😅
S

Sena

Premium Üye
28 Mart 2026 02:16
Emzirmeye silikon uç ile başlayıp çekiyordum. Tepki gösterince tekrar silikon uç, böyle deneye deneye 5. Aya yakın kendi bıraktı
S

Seda Ö.

28 Mart 2026 02:17
Sena
Emzirmeye silikon uç ile başlayıp çekiyordum. Tepki gösterince tekrar silikon uç, böyle deneye deneye 5. Aya yakın kendi bıraktı
Sizinkide 5. Ayda bırakmış demek keramet 5. Ayda inş bizde kurtuluruz
a

aren

28 Mart 2026 02:51
ben hiperlaktasyondum o yüzden ememiyordu çok geldiği için dördüncü aya kadar üç kullandım gece uykusunda uçsuz vermeye çalıştım hep dörde gelince bir anda bırakmak istedi gündüz verdiğimde de emdi uçsuz bir de şöyle yapıyordum ucu takıyodum önce emmeye başladıktan bir iki dakika sonra ucun yanından tutup bir anda çekiyodum önce afallıyodu sonra bir kere emmeye başladığı için ucsuz öyle devam ediyordu belki bu yöntem işinize yarayabilir
S

Seda Ö.

28 Mart 2026 04:20
aren
ben hiperlaktasyondum o yüzden ememiyordu çok geldiği için dördüncü aya kadar üç kullandım gece uykusunda uçsuz vermeye çalıştım hep dörde gelince bir anda bırakmak istedi gündüz verdiğimde de emdi uçsuz bir de şöyle yapıyordum ucu takıyodum önce emmeye başladıktan bir iki dakika sonra ucun yanından tutup bir anda çekiyodum önce afallıyodu sonra bir kere emmeye başladığı için ucsuz öyle devam ediyordu belki bu yöntem işinize yarayabilir
Denedim kuzum anlıyo uyku sersemi bile anlıyo sanki ne var em işte daha güzeldir 😂
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir