Silikon Uç Bırakma
85 görüntüleme
S
Seda Ö.
28 Mart 2026 01:39
Arkadaşlar beni. Kızım silikon uç olmadan emmiyo her yolu denedim meme ucumda var yani 5 dk emiyo ucu daha belirginleşince ağzına veriyorum ağlıyo ağlıyo tekrar takıyorum öyle içiyo nasıl bıracagız bunu
E
Esra G.
28 Mart 2026 01:53
Kızınız kaç aylık benim kızım da silikon uçla emiyordu malesef ne yaparsam yapayım bıraktıramadım ama [4.ayda](4.ayda) kendi kendine bıraktı istemedi o zamanlar okuyordum böyle yorumları genelde bebeklerin kendi kendine bıraktığını yazıyorlardı ihtimal vermiyordum
S
Seda Ö.
28 Mart 2026 01:54
Kızınız kaç aylık benim kızım da silikon uçla emiyordu malesef ne yaparsam yapayım bıraktıramadım ama [4.ayda](4.ayda) kendi kendine bıraktı istemedi
E
Esra G.
28 Mart 2026 01:59
Evet zor gerçekten ama belki de bir aya kendisi bırakır ben son zamanlarda arada silikonsuz teklif ediyordum ama hiç zorlamadım bir gün almaya başladı, inşallah sizin de öyle olur bu arada [5.ayda](5.ayda) bırakmış kızım 4te değil şimdi bir teyit ettim de 🤭 olur bence büyüdükçe kendileri istemiyor
S
Seda Ö.
28 Mart 2026 02:01
Evet zor gerçekten ama belki de bir aya kendisi bırakır ben son zamanlarda arada silikonsuz teklif ediyordum ama hiç zorlamadım bir gün almaya başladı, inşallah sizin de öyle olur bu arada [5.ayda](5.ayda) bırakmış kızım 4te değil şimdi bir teyit ettim de 🤭 olur bence büyüdükçe kendileri istemiyor
E
Esra G.
28 Mart 2026 02:03
Bırakınca daha iyi süt akışınız oldu değil mi inş öyle olur
S
Seda Ö.
28 Mart 2026 02:07
Silikonla tam boşaltamıyor gibi geliyordu memeyi, sıkmayın canınızı ama ne kadar kişiden dinlediysem bende dahil kendisi bıraktı, sağlıklı olsunlar da
S
Sena
Premium Üye
28 Mart 2026 02:16
Emzirmeye silikon uç ile başlayıp çekiyordum. Tepki gösterince tekrar silikon uç, böyle deneye deneye 5. Aya yakın kendi bıraktı
S
Seda Ö.
28 Mart 2026 02:17
Emzirmeye silikon uç ile başlayıp çekiyordum. Tepki gösterince tekrar silikon uç, böyle deneye deneye 5. Aya yakın kendi bıraktı
a
aren
28 Mart 2026 02:51
ben hiperlaktasyondum o yüzden ememiyordu çok geldiği için dördüncü aya kadar üç kullandım gece uykusunda uçsuz vermeye çalıştım hep dörde gelince bir anda bırakmak istedi gündüz verdiğimde de emdi uçsuz bir de şöyle yapıyordum ucu takıyodum önce emmeye başladıktan bir iki dakika sonra ucun yanından tutup bir anda çekiyodum önce afallıyodu sonra bir kere emmeye başladığı için ucsuz öyle devam ediyordu belki bu yöntem işinize yarayabilir
S
Seda Ö.
28 Mart 2026 04:20
ben hiperlaktasyondum o yüzden ememiyordu çok geldiği için dördüncü aya kadar üç kullandım gece uykusunda uçsuz vermeye çalıştım hep dörde gelince bir anda bırakmak istedi gündüz verdiğimde de emdi uçsuz bir de şöyle yapıyordum ucu takıyodum önce emmeye başladıktan bir iki dakika sonra ucun yanından tutup bir anda çekiyodum önce afallıyodu sonra bir kere emmeye başladığı için ucsuz öyle devam ediyordu belki bu yöntem işinize yarayabilir
Yükleniyor...